Home » Filmovi » Reportaža [Zagreb]: Premijera filma Pink Panther 2

Reportaža [Zagreb]: Premijera filma Pink Panther 2

Jučer, 12. veljače, u zagrebačkom Movieplexu u Centru Kaptol premijerno je prikazan drugi nastavak nove generacije Pink Panther filmova, onaj sa Steveom Martinom u ulozi inspektora Jacquesa Clouseaua. Premda su nas negativne kritike koje se mogu pročitati po internetu malo zabrinule, ukupni dojam je iznenađujuće dobar, a što nam se sve svidjelo i kako je bilo, pročitajte u nastavku.

Osnovne informacije o filmu

Sinopsis: Inspektor Jacques Clouseau udružuje se s ekipom međunarodnih detektiva koji su jednako nesposobni kao i on. Njihov je zadatak zaustaviti lopova koji diljem svijeta krade predmete neprocjenjive vrijednosti. U jednoj je takvoj krađi nestao i Pink Panther. Prijašnji Clouseauovi uspjesi osiguravaju mu mjesto u „ekipi iz snova“ – među najpoznatijim detektivima na svijetu i Clouseau se vraća na posao.

Distributer: Sony Pictures

Redatelj: Harald Zwart

Glumci: Steve Martin (Roxanne, Pennies from Heaven) Jean Reno (Léon , The Da Vinci Code), Emily Mortimer (Elizabeth, Noah’s Ark), Andy Garcia (The Godfather: Part III , Ocean’s Twelve), Aishwarya Rai Bachchan, Jeremy Irons, John Cleese

Trajanje: 92 minute

Format slike: 16:9 (1.85 : 1)

Premijera

Na premijeru odazvao se povelik broj gostiju, tako da je dvorana 3 Movieplex kina bila gotovo popunjena. Što se promo materijala tiče, na ulazu u Kaptol Centar bio je parkiran Smart tematski uređen sukladno filmu, a na ulazu u kino dvoranu nalazilo se nekoliko bannera u istom stilu.

S obzirom da film baš i nema mnoštvo poklonika diljem svijeta (Pink Panther 1 na IMDB-u: 5.0/10, Pink Panther 2: 4.3/10), premijera je još pristojno i popraćena, a gužva na ulazu u dvoranu može sugerirati kako među Hrvatima ipak ima ljubitelja ove franšize.

About HD Televizija team

Članak Igora i Darka Hlušičke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*