Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmovi

Bitka za Pacifik stiže na DVD i Blu-ray u 2D i 3D varijantama

pacific-rim

Ovogodišnji ljetni hit redatelja Guillerma del Tora., Bitka za Pacifik, od ovog tjedna je dostupna na DVD i Blu-ray medijima u našim trgovinama. Ovaj akcijski SF koji trenutno drži visoku ocjenu na IMDB stranici, prava je vizualna poslastica koja će do izražaja najbolje doći u visokoj rezoluciju koju nudi Blu-ray medij, a isto se odnosi i na vrhunski višekanalni zvuk koji će dobro istrenirati vaš audio sustav. Posebni dodaci su prisutni na oba izdanja, uz nešto bogatiji izbor na Blu-rayu, o čemu više u nastavku.

Redatelj: Guillermo del Toro
Uloge: Charlie Hunnam, Idris Elba, Diego Klattenhoff, Rinko Kikuchi, Ron Perlman

Kada legije monstruoznih vanzemaljskih stvorenja, poznatih pod imenom Kaiju, započnu dolaziti iz dubine oceana – započinje smrtonosni rat. Kako bi se obranili, ljudi stvaraju masivne robote naziva Jaegeri kao oružje. Kontrolirani simultano uz pomoć dva pilota, čak se i Jaegeri pokazuju nemoćnim u borbi protiv Kaijua. Sada, na rubu poraza, čovječanstvo se mora okrenuti istrošenom bivšem pilotu i neuvježbanoj amaterki koji se nalaze u timu u naizgled zastarjelom Jaegeru. Ovi neobični junaci posljednja su nada u borbi protiv nadolazeće apokalipse.

Posebni dodaci na DVD-u:

  • Audio komentar redatelja Guillerma Del Tora
  • Neuspješne scene
  • Izbačene scene

Posebni dodaci na Blu-rayu:

  • 14 priloga o snimanju filma koji daju iscrpan pogled na Kaijuse, Jaegere, setove, filmske akrobacije, zvuk, efekte, mitologiju i samo snimanje filma.
  • Izdanje također sadržava i redateljeve bilješke, digitalne crteže Bitke za Pacifik, audio komentare i još mnogo toga!
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!