Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Bitka za Pacifik stiže na DVD i Blu-ray u 2D i 3D varijantama

Bitka za Pacifik stiže na DVD i Blu-ray u 2D i 3D varijantama

pacific-rim

Ovogodišnji ljetni hit redatelja Guillerma del Tora., Bitka za Pacifik, od ovog tjedna je dostupna na DVD i Blu-ray medijima u našim trgovinama. Ovaj akcijski SF koji trenutno drži visoku ocjenu na IMDB stranici, prava je vizualna poslastica koja će do izražaja najbolje doći u visokoj rezoluciju koju nudi Blu-ray medij, a isto se odnosi i na vrhunski višekanalni zvuk koji će dobro istrenirati vaš audio sustav. Posebni dodaci su prisutni na oba izdanja, uz nešto bogatiji izbor na Blu-rayu, o čemu više u nastavku.

Redatelj: Guillermo del Toro
Uloge: Charlie Hunnam, Idris Elba, Diego Klattenhoff, Rinko Kikuchi, Ron Perlman

Kada legije monstruoznih vanzemaljskih stvorenja, poznatih pod imenom Kaiju, započnu dolaziti iz dubine oceana – započinje smrtonosni rat. Kako bi se obranili, ljudi stvaraju masivne robote naziva Jaegeri kao oružje. Kontrolirani simultano uz pomoć dva pilota, čak se i Jaegeri pokazuju nemoćnim u borbi protiv Kaijua. Sada, na rubu poraza, čovječanstvo se mora okrenuti istrošenom bivšem pilotu i neuvježbanoj amaterki koji se nalaze u timu u naizgled zastarjelom Jaegeru. Ovi neobični junaci posljednja su nada u borbi protiv nadolazeće apokalipse.

Posebni dodaci na DVD-u:

  • Audio komentar redatelja Guillerma Del Tora
  • Neuspješne scene
  • Izbačene scene

Posebni dodaci na Blu-rayu:

  • 14 priloga o snimanju filma koji daju iscrpan pogled na Kaijuse, Jaegere, setove, filmske akrobacije, zvuk, efekte, mitologiju i samo snimanje filma.
  • Izdanje također sadržava i redateljeve bilješke, digitalne crteže Bitke za Pacifik, audio komentare i još mnogo toga!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Unatoč svojim manama, meni je jedan od zabavnijih filmova godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*