Blu-ray izdanjaFilmoviProgrami i igre

Blu-ray naslovi u dolasku [23.1.2009.]

The World Is Not Enough (Blu-ray)

007: Svijet Nije Dovoljan stiže u ožujku

MGM Home Entertainment je u suradnji s Fox Home Entertainmentom najavio drugi val filmova o Jamesu Bondu u HD kvaliteti. Tako će se The World is Not Enough, Moonraker i najnoviji Quantum of Solace pojaviti 24. ožujka na Blu-ray disku u trgovinama diljem svijeta.Tehničke specifikacije nisu još objavljene, no ne sumnjamo da će biti u manjoj kvaliteti od 1080p AVC videa i Dolby TrueHD 5.1 zvučne trake.

Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. stvarno bez ova dva filma nemože se zamisliti hd-devdeteka….triba biti lud dati više od 10,99kn za ovo smeae…bolje da se posvete izbacivanju kvalitetnijih naslova…ovi ne zaslužuji ni VHS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!