3DBlu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Ekskluzivna 3D verzija Avatara – od sada i u Europi

Kompanija Panasonic sklopila je sporazum na globalnoj razini s kompanijom Twentieth Century Fox, te sada može ekskluzivnu 3D verziju filma Avatar u Blu-ray tehnici ponuditi kupcima Panasonic-ovih 3D uređaja u većini europskih zemalja. 3D verzija filma se još ne može samostalni nabaviti u trgovinama, no nudi se svim kupcima Panasonicovih 3D TV-a, 3D kućnih kina, te 3D Blu-ray reproduktora. Točan vremenski period trajanja ove ponude za sada još nije poznat, a zainteresirani kupci se za više informacija mogu obratiti prodavačima u svojoj lokalnoj trgovini audio-video opremom. [FlatpanelsHD]

Adsense

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. kad sam ovaj film prvi put pogledao ostao sam razočaran jer sam očekivao puno više,ali kad sam ga pogledao drugi put puno bolje mi je legao,mislim da više ne budem gledao 3d verzije filmova u kinu platim 10 kuna više za tamniju sliku i malo bolji efekt,ali tko voli nek izvoli,te naočale totalno uništu sliku dok ne izbacu naočale preskočit au tu tehnologiju

  2. moj prvi susret sa tim tzv. 3D om je upravo bio avatar i ja tako?er ostadoh razočaran,vjerojatno nije kriv film nego cinestar ure?aji koji su totalno upropastili gledanje,opae poznato je da kod 2D brzih scena ako nema svitla dovoljno gubu se detalji a sad zamisli to u tzv. 3D-u ma strašno,ali prije svega ima dosta 2D djelova kod avatara,tako da sve je ovo kapitalizam poput vampira želi isisati i posljednju kunu iz ?epa a samo odugovlače sa razvojem,umisto da u 2011 imamo očigledni napredak u LCD-ima imamo korak unazad.

    1. Pričaš gluposti ! Ove godine izašli su neki od najboljih lcd televizora ikada.
      Primjerice philips 46pfl9705. Da ne spominjem novu sony seriju itd…..

    2. Što se Avatara tiče, kod mene je baš obrnuto: film mi se nije dojmio, no realizacija 3D je bila sasvim solidna. I dalje stojim kod toga da je za 3D najbolja što statičnija slika, dokumentarci i slično, a ne brzi pokreti jer je flickering prisutan gdje god sam gledao (kino, 3D televizori…).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!