FilmoviSinopsisi filmova

Underworld – Pobuna Likana

Nakon dva iznimno uspješna naslova Underworld iz 2003. i Underworld 2 iz 2006. s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi i Lenom Wisemanom kao redateljem, 29. siječnja 2009. u naša kina dolazi i treći nastavak ovog akcijsko-fantastičnog horror serijala. Zapravo, riječ je o prequelu (prednastavku) sa ponešto izmijenjenom glumačkom postavom.Ovaj put u glavnim su ulogama Rhona Mitra u ulozi Sonje i Michael Sheen u ulozi Luciana. Rhone Mitre većina će se sjećati iz serija Nip/Tuck, Boston Legal i The Practice dok je Sheen u Underworld serijalu još od prvog nastavka. Svakako vrijedi spomenuti i Billa Nighyja, odličnog karakternog glumca koji je ponovio ulogu vampira Viktora. Režije se prihvatio Patrick Tatopoulos kojemu je ovo prvi značajniji projekt dok je Len Wiseman (redatelj hita Umri muški 4.0) preuzeo ulogu producenta.

Iznimno uspješna UNDERWORLD franšiza kombinira horor i fantaziju, mit i legendu kako bi dočarala stoljećima staru borbu između dviju vrsta – vampira i vukodlaka. Patrick Tatopoulos, tvorac nadnaravnih likova iz filma, vjerno nam dočarava priču o ove dvije iznimne vrste na početku Mračnog doba.

Vampiri i vukodlaci. Zakleti neprijatelji tisućama godinama, vodili su bespoštedni rat koji je započeo u Mračnom dobu. Pobuna Likana nam donosi najmračniju stranu sukoba vječno živih, snažnih i lukavih vampira protiv razbjesnjelih, divljih i porobljenih vukodlaka (Likana). Na drevnim ulicama Budimpešte, sukob doživljava neočekivani preokret. Romansa između Luciana (vukodlaka koji robuje vampirima) i Sonje (vampirice i kćerke starog vampira Viktora) pokreće seriju nezamislivih događaja koji zapečaćuju tragičnu sudbinu svih onih koji ih slijede.

U KINIMA OD 29. SIJEČNJA!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!