Vijesti

Revija australskog filma [PR]

TAJANSTVENA GEOGRAFSKA ISTRAŽIVANJA JASPERA MORELLA / THE MYSTERIOUS GEOGRAPHIC EXPLORATIONS OF JASPER MORELLO

Režija: Anthony Lucas

Scenarij: Mark Shireffs

Uloge: Joel Edgerton, Helmut Bakaitis, Tommy Dysart, Jude Beaumont, Lewis Fiand

Sinopsis:

U želji da se iskupi za smrt čovjeka u nesreći koju je prouzročio, Jasper Morello u svemirskom bordu kojim upravlja kapetan Grimwald napušta planet zaražen kugom. Na putu mu se pridružuje znanstvenik Dr Belgon kojeg je Akademija poslala da obavi neka istraživanja. Niz slučajnosti dovodi Jaspera na otok na kojem obitava strašan stvor koji bi mogao pomoći u otkrivanju lijeka protiv kuge. Povratak u civilizaciju prepun je strašnih događaja, a Jasperovo iskupljenje je dovedeno u pitanje.

Nagrade: Nominiran za Oscara za najbolji kratki film – 2006; 2005 Australian Film Institute – najbolji kratki animirani film; 2005 Vallodalid International Film Festival – najbolji kratki film

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!