Vijesti

Revija australskog filma [PR]

KRENUTI PRAVIM PUTEM / GETTIN’ SQUARE

Režija: Jonathon Telitzky

Scenarij: Chris Nyst

Uloge: Sam Worthington, David Wenham, Freya Stafford, Gary Sweet, Tim Spall

Sinopsis:

Wattsy Worth je upravo izišao iz zatvora i čvrsto je odlučio poći pravim putem. No, zajedno s prijateljem iz zatvorske ćelije Johnnyjem Spitom i bivšim kriminalcem Dabbom Barringtonom, vrlo brzo otkriva da je biti s ove strane zakona puno teže no što je očekivao. Stare navike i neprijatelji vrebaju ih na svakom koraku. A vreba ih i novoosnovana Komisija za kriminalistička istraživanja. Wattsyju, Spitu i Dabbi bit će potrebno svo njihovo ulično umijeće da se odupru pritiscima Komisije i podzemlja te postanu ispravni građani.

Nagrade: 2003 AFI Award – najbolji glavni glumac; 2003 IF Award – najbolji glumac

2003 IF Award – najbolji scenarij, najbolja montaža, najbolja glazba; 2004 Hawaii International Film Festival – nagrada publike za najbolji film

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!