Obavijesti/ostaloVijesti

Postavke nakon kalibracije dostupne za preuzimanje

postavke-hdtv

Gents, we are back! Nakon mnogo molbi i upita vezano za postavke dobivene nakon kalibracije testiranih televizora, HD Televizija vraća postavke za slobodno preuzimanje. Postavke su dostupne u PDF formatu i mogu se preuzeti za sve registrirane korisnike na našem forumu u novoj sekciji posvećenoj kalibraciji. Kroz novi forum će korisnici moći dijeliti iskustva, koriste linkove i vlastite postavke, te ćemo svi zajedno graditi zajednicu svih koji žele poboljšati kvalitetu prikaza svoje HD opreme. HD Televizija će za sve testirane televizore u budućnosti objavljivati postavke na navedenoj lokaciji. Linkovi u nastavku.

Registracija na forumu >>

Link na novi forum o kalibraciji >>

Link na podforum s postavkama (registracija potrebna) >>

Napomena vezana za postavke:

Dostupne postavke su dobivene za testirane modele i ne postoji jamstvo da će iste na drugim modelima ostvariti jednake performanse (objašnjenje u zasebnom članku). Iz tog se razloga preporuča profesionalna kalibracija koja se radi na svakom panelu za sebe.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

    1. Sinjor Stipe iz Splita, doslo je vrijeme za novo poglavlje u zivotu HDTelevizije. Ocekujte jos puno lipih iznenadjenja, jer na kraju dana – mi smo tu radi vas.

      Lp i sve najbolje,

      T.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!