Home » Obavijesti/ostalo » Postavke nakon kalibracije dostupne za preuzimanje

Postavke nakon kalibracije dostupne za preuzimanje

postavke-hdtv

Gents, we are back! Nakon mnogo molbi i upita vezano za postavke dobivene nakon kalibracije testiranih televizora, HD Televizija vraća postavke za slobodno preuzimanje. Postavke su dostupne u PDF formatu i mogu se preuzeti za sve registrirane korisnike na našem forumu u novoj sekciji posvećenoj kalibraciji. Kroz novi forum će korisnici moći dijeliti iskustva, koriste linkove i vlastite postavke, te ćemo svi zajedno graditi zajednicu svih koji žele poboljšati kvalitetu prikaza svoje HD opreme. HD Televizija će za sve testirane televizore u budućnosti objavljivati postavke na navedenoj lokaciji. Linkovi u nastavku.

Registracija na forumu >>

Link na novi forum o kalibraciji >>

Link na podforum s postavkama (registracija potrebna) >>

Napomena vezana za postavke:

Dostupne postavke su dobivene za testirane modele i ne postoji jamstvo da će iste na drugim modelima ostvariti jednake performanse (objašnjenje u zasebnom članku). Iz tog se razloga preporuča profesionalna kalibracija koja se radi na svakom panelu za sebe.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Svaka čast.Hvale vrijedan potez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*