FilmoviSinopsisi filmova

Sinopsis: Ogledala (Mirrors)

Od redatelja filma „The Hills Have Eyes“ dolazi „MIRRORS“, jeziva priča o problematičnom bivšem policajcu koji mora spasiti svoju obitelj od nezamislivog zla koje koristi ogledala kako bi ušlo u njihovu kuću. Ben Carson (KIEFER SUTHERLAND) imao je boljih dana. Prošlo je nešto manje od godinu dana otkako je hirovit detektiv suspendiran iz policije New Yorka za slučajno ubojstvo policajca na tajnom zadatku, nesreću koja ga nije koštala samo posla već je pokrenula lavinu zloupotrebe alkohola i bijesa kojima je otuđio svoju ženu i djecu, te završio na kauču svoje sestre u Queensu. U kinima od 13. studenog 2008.

Očajan da sredi svoj život, i vrati se svojoj obitelji, Carson uzima posao noćnog čuvara izgorjelih ruševina robne kuće Mayflower. Nekadašnji simbol bogatstva i raskoši sada trune u tami poput starog gusarskog broda, uništena u golemom požaru koji je oduzeo brojne nevine živote. Dok Carson obilazi jezive pougljenjene ruševine robne kuće, počinje primjećivati nešto zlokobno u vezi ukrašenih ogledala koja krase zidove. U golemim staklima odražavaju se prizori užasa koji zapanjuju Carsona. Osim što prikazuju grozne prizore iz prošlosti, čini se da ogledala također manipuliraju stvarnošću. Kada Carson ugleda vlastiti odraz u patnji, istovremeno osjeti fizičke posljedice svoje izlomljene vizije. Odjednom se bivši policajac nađe sukobljen kako sa svojim osobnim demonima tako i sa onima koji su oteli njegove odraze, mučeći ga grčevima, spontanim krvarenjem i gušenjem.

Njegova suosjećajna no skeptična sestra (AMY SMART) odbacuje njegove bizarne „noćne more“ kao posljedicu stresa i osjećaja krivnje zbog slučajnog ubojstva, no Carsonova otuđena žena Amy (PAULA PATTON), koja je racionalna medicinska istražiteljica u policiji, ih shvaća ozbiljnije. Sve više nepredvidivo ponašanje njenog muža ju počinje plašiti, i ona, zabrinuta za njihovu djecu, se sve više udaljava od njega. No, zapravo joj prijeti mnogo smrtonosnija prijetnja, skrivena u ogledalima i reflektivnim površinama koje prožimaju svakodnevnicu. Kada Carson počne istraživati tajanstveni nestanak drugog čuvara robne kuće i moguću povezanost tog nestanka sa njegovim stravičnim vizijama, on otkriva da zlobna sila koristi ogledala kao način da terorizira njega i njegovu obitelj.

Ako će imati ikakve šanse spasiti svoju ženu i djecu od užasne smrti, Carson mora nekako otkriti istinu iza tajanstvenih ogledala – i uvjeriti Amy da mu pomogne u borbi protiv najgoreg zla s kojim se ikada suočio.

Adsense
1 2 3 4Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!