Home » Filmovi » Foto galerija: Plaćenici 2 (The Expendables 2) – najveći frajeri svih vremena opet zajedno

Foto galerija: Plaćenici 2 (The Expendables 2) – najveći frajeri svih vremena opet zajedno

expendables2-header

Nastavak velikog hita, s hrpom blockbusterskih hollywoodskih akcijskih junaka potpomognutim najboljim svjetskim igračem tenisa: Novakom Đokovićem koji se pojavljuje u cameo ulozi. Mr. Church se ponovno udružuje sa starom ekipom “Plaćenika” (The Expendables). Jedan njihov čovjek je ubijen, pa naši junaci kreću u nezaustavljivu osvetu…


U filmu glume: Chuck Norris, Sylvester Stallone, Jason Statham, Liam Hemsworth, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture i Scott Adkins.

Budžet filma se procjenjuje na stotinu milijuna dolara, a jedna od zanimljivosti jest kako su za potrebe filma izgradili željeznički most iznad rijeke Osam u Bugarskoj, te je isti ostao u upotrebi za željeznički promet nakon što je snimanje završeno. Koliko god bili destruktivni, Plaćenici su ipak ostavili nešto iza sebe u funkciji.

Film možete pogledati u multipleksima CineStar i ostalim kinima od 16. kolovoza.

Galerija fotografija sa snimanja:

expendables2-1

expendables2-2

expendables2-5

expendables2-19

expendables2-20

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Kakav god burek od filma bio ako bude a nadam se da neće, jedva čekam ponovno vidjeti sve akcione junake u filmu na jednom mjestu.
    Jednostavno danas nema više takvih likova niti se takvi filmovi snimaju niti sam siguran da će ih biti u bližoj budućnosti…
    Obilježili su jedna dio mog života i uvijek ih se s veseljem sjećam i želim ih ponovno pogledati.. Kad su se pojavili, kakvi su to filmovi bili. Termić, umri muški, rambo, komandos, predator, istinite laži i da dalje ne nabrajam… Doba takvih akcionih junaka je nepovratno prošlo….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*