FilmoviKino

MAXtv Filmomanija 7 samo u kinu Cineplexx Centar Kaptol

filmomanija-2013

U razdoblju od 19. rujna do 29. rujna 2013. godine ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol održati  MAXtv Filmomanija  7 – sedma po redu filmska revija recentne europske i svjetske kinematografije koja će gledateljima donijeti izbor najzanimljivijih filmova s najznačajnijih svjetskih filmskih festivala!

Tijekom revije koja će trajati punih deset dana bit će prikazano više od dvadeset filmova, a među prvim potvrđenim naslovima ističu se  Grandmaster kultnog redatelja Wonga Kar Waia, premijerno prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Berlinu, dokumentarni film Mistaken for Strangers redatelja Toma Berningera o bendu The National te Nebraska redatelja Alexandera Paynea – dobitnik nagrade za najboljeg glumca na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

 

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!