Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Raspakiravanje: Pioneer KRL-32V Kuro LCD HDTV

Raspakiravanje: Pioneer KRL-32V Kuro LCD HDTV

Kuro LCD-i su se ovih dana počeli pojavljivati i u našim trgovinama, a iste su posjetitelji mogli vidjeti u punoj spremi na Audio Video Show-u u Sheraton-u prošli vikend. Premda je jasno da Kuro LCD-i nikada neće moći konkurirati Kuro plazmama, koje su sada već u 9. generaciji i nude kontrast koji se samo opisuje rječju Extreme, interesantno će biti vidjeti kako će se nositi s Loewe-om i ostalim premium proizvođačima HDTV-a. Kuro LCD-i doduše i nisu napravljeni da konkuriraju plazmama, već da segment manjih dijagonala upotpune i ponude mu kvalitetu kakvu viđamo na velikim plazma zaslonima.

32-inčni model oznake KRL-32V smo danas vidjeli u jednom našem trgovačkom centru i možemo potvrditi da slike raspakiravanja objavljene na CNet-u u potpunosti odgovaraju modelima koji se prodaju kod nas. Slike raspakiravanja, te detalji raspakiranom modela se mogu na 14 stranica vidjeti na CNet-u.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...