Home » Vijesti » Event: Disney vikend u Movieplexu [Continental]

Event: Disney vikend u Movieplexu [Continental]

Continental film, u suradnji s partnerima casopisom Moje dijete, internetskim portalom roditelji.hr i tvrtkom One2play, u nedjelju 2. studenog u 11 sati u Movieplexu u Centru Kaptol organizira Disney vikend!

Zamišljen je kao prava čarolija animiranih filmova koji će razveseliti najmlađe, a i one malo starije, Disney vikend u potpunosti je prilagođen publici – posjetitlji će prema vlastitim željama moći odabrati crtić koji žele gledati. A na izbor su ponuđeni doista najbolji i najnoviji crtići iz bogate Disneyeve riznice: Život buba, Trnoružica i Zvončica, koji ce se prikazivati u tri dvorane. Uz projkcije, bit ce predstavljena knjiga Zvoncica koja u prodaju izlazi u ponedjeljak i uz koju ce kupci na poklon dobiti besplatni DVD s animiranim filmom Zvoncica.

Nakon projekcija započinje prava fešta za klince: pod brižnim okom naših vila paziteljica, djeca će moci sudjelovati u raznim kreativnim radionicama, pogledati plesnu grupu, sudjelovati u kvizu ili se fotografirati s nekim od omiljenih Disneyevih junaka. Za sve će male sudionike biti organizirane nagrade.

Ovu svečanost crtića ne bi bilo moguće ostvariti bez Continentalovih partnera časopisa Moje dijete koji je svoje vjerne citatelje nagradio s 50 besplatnih ulaznica i internetskog portala roditelji.hr na kojem se klikom na Ekipu iz vilinske udoline moglo postati dobitnikom 40 ulaznica za nedjeljni tulum. Disney vikend ne bi bio potpun bez One2 play-a, koji je u rujnu 2008. postao ekskluzivni distributer Disney igračaka i koji će sa sobom u Movieplex dovesti čitavu ekipu plisanih Disneyevih junaka.

Ovo će nedjeljno prijepodne biti idealan spoj zabave, igre i kreativnosti koji će i djeci i roditeljima dugo ostati u pamćenju!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. hehe, malo nedostaje ovakvih projekata :-) za malce prikaz Disneya genijalno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

mad_max2_header

Recenzija: Pobješnjeli Max 2: Cestovni Ratnik (Mad Max 2 The Road Warrior) 2D Blu-ray [1981]

Testiramo drugi nastavak legendarnog serijala Pobješnjelog Maxa u nedavno lansiranoj inačici na Blu-ray mediju, a ...

mad_max_header

Recenzija: Pobješnjeli Max (Mad Max) 2D Blu-ray [1979]

Ususret četvrtkom nastavku kultnog serijala Pobješnjeli Max, Continental Film je na naše tržište lansirao Blu-ray ...