Home » Vijesti » HD kozmetika dostupna i običnim zemljankama

HD kozmetika dostupna i običnim zemljankama

O kozmetici spremnoj za HD snimanja pisali smo još u siječnju ove godine, no u međuvremenu je ponuda takve kozmetike povećana, a cijena takva da si svaka cura u trendu može priuštiti takvu šminku. Ukratko, HD kozmetika sadrži u svome sastavu sitne elemente koji naneseni na lice reflektiraju svjetlost, umjesto da ga apsorbiraju, čime se dobiva tekstura lica kakvu vidimo na glumicama holivudskih filmova. Što se cijena tiče, Samantha Mandor, glasnogovornica za Temptu kaže kako su cijene usporedive s tradicionalnim make-upovima, te za primjer uzela Hi-Def S/B makeup od cca 30 ml koji stoji 25 am. dolara, dok je cijena Clinique-ove Perfectly Real podloga $22.50, odnosno Cover Girl’s TruBlend Whipped podloga za $10.

Sve u svemu, HD doba uistinu ćemo gledati na svakome koraku, a svim momcima koji su kupili HD kamere poručujemo: spremite se na dodatne izdatke vaših dragih zemljanki kad saznaju za ovo! [EngadgetHD/OrlandoSentinel]

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*