Vijesti

Audio Cinema Art izložba opreme ovaj vikend

Kao da Multimedia HiFi Show i Zagreb Audio Video Show ovaj vikend nisu dovoljni, tvrtka Audio Cinema Art iz Zagreba napraviti izložbu najnovijih audio uređaja u svojoj ponudi od 24. do 26. listopada u salonu Istanbul hotela Regent Esplanade u Zagrebu. Trostruki udar multimedije nas čeka ovaj vikend, a za sve koji neće biti u mogućnosti prisustvovati, reportaže sa sva tri sajma ćete moći pročitati na stranicama HDtelevizije. Službeno priopćenje za sajam tvrtke Audio Cinema Art u nastavku.

Sljedeći našu stalnu želju da svojim cjenjenim kupcima i poslovnim partnerima što kvalitetnije predstavimo svoj asortiman i nas kao tvrtku, ove smo se godine odlučili to učiniti na poseban način. U vrijeme održavanja dvaju audiosajmova u Zagrebu, od 24. – 26. listopada 2008., tvrtka AudioCinema Art nezavisno i samostalno će izložiti, te demonstrirati niz najnovijih audiouređaja iz svoje bogate ponude u lijepom i ugodnom ambijentu salona Istanbul hotela Regent Esplanade u Zagrebu.
Naši iskusni i obučeni demonstratori predstavit će čak četiri high-end sustava, a posjetitelji će moći vidjeti i podrobnije se upoznati i s nizom drugih izloženih noviteta.
Svaki posjetitelj dobit će prigodan poklon. Ulaz na prezentaciju je besplatan, a ona će biti otvorena za javnost u petak, 24. listopada, od 12 do 19 sati, u subotu 25. listopada, od 10 do 19 sati, te zaključno u nedjelju 26. listopada 2008., od 10 do 17 sati.

Veselimo se Vašem dolasku i lijepim trenucima koje ćemo s Vama provesti uz druženje i probranu glazbu.

Izvor: Audio Cinema Art

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. NE, to nije sve. Tu je i Fotosajam u otvorenom sveučilištu, i to 25.10.!!!!! četiri sajma/prezenacije u jednom danu, a čitavu godinu gotovo da se ništa ne doga?a!

  2. Joj da, zaboravih na njega… Ajoj, pa kako je svima ovaj vikend tako mili… Slično je bilo prije koji tjedan na utrkama – cijele godine tak tak, a onda u jednom danu i 4. Zgb trga i Terry Fox… Ipak, ovo je ipak malo too much…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!