Audio-video uređajiVijesti

Philipsovo kućno kino s Blu-ray reproduktorom

philips-hts8161b

Philips je predstavio novo kućno kino s ugrađenim Blu-ray reproduktorom. Nakon što su nas proteklih godina bombardirali razno-razni gotovi sustavi s DVD reproduktorima, polako dolazi vrijeme za modele s podrškom za HD sliku i zvuk. SoundBar HTS8161B nije namijenjen samo gledanju filmova snimljenih u najnovijoj tehnologiji, već osigurava i novi doživljaj postojeće DVD kolekcije nadograđujući DVD filmove i povećavajući njihovu kvalitetu. Maloprodajna cijena: 9199 kuna. Kompletna objava za medije u nastavku.

Zagreb – Philips je svoju liniju kućnih kina proširio novim modelom SoundBar HTS8161B, kompaktnim kućnim kinom s Blu-ray playerom. Neodoljivog dizajna u jednoj jedinici i bez nepotrebnih kabela za spajanje, novi Philipsov SoundBar donosi novu razinu kvalitete slike i doživljaja zvuka. Novo kućno kino iz Philipsa idealno je za sve ljubitelje filmova i glazbe koji ne pristaju na kompromise u kvaliteti te jedinstven doživljaj gledanja žele osigurati i u svome domu.

Opremljeno Blu-ray playerom, novo kućno kino reproducira visokokvalitetnu HD sliku i zvuk. Najnoviji filmovi tako dobivaju novu dimenziju gledanja – potpunu jasnoću slike, zasićene boje i čist zvuk. Međutim, SoundBar HTS8161B nije namijenjen samo gledanju filmova snimljenih u najnovijoj tehnologiji, već osigurava i novi doživljaj postojeće DVD kolekcije nadograđujući DVD filmove i povećavajući njihovu kvalitetu.

philips-hts8161b-2

Odličan surround zvuk bez dodatnih zvučnika osiguran je tehnologijom Ambisound te posebnim HD zvučnicima koji pružaju savršeno jasan HD zvuk. Tehnologije DTS-HD i Dolby True HD zaslužne su za 7.1 višekanalni zvuk s Blu-ray diskova te njegovo znatno poboljšanje i obogaćivanje i najsitnijim detaljima kako bi zvuk bio jednak izvornoj snimci.

Zvuk je dodatno unaprijeđen i tehnologijom FullSound koja poboljšava zvuk komprimiranih formata, tehnologijom Clear Voice za izražajnije vokale te tehnologijom DoubleBASS za dublji i puniji zvuk basa.

Pravi užitak u filmu, uz odličan zvuk, osigurava i prirodna i jasna slika zahvaljujući tehnologiji Deep Color koja se koristi s više od milijardu boja kako bi se što vjernije dočarala stvarna, oštra slika.

philips-hts8161b-3

Uz Blu-ray i DVD medije, Philipsov SoundBar reproducira i ostale formate – DivX, WMV, MP3, WMA i JPG – te pruža mnogobrojne mogućnosti povezivanja s ostalim uređajima putem USB priključka te bežičnom EasyLink vezom. Kućno kino podržava i interaktivnu funkciju BD-Live koja putem internetske mreže omogućuje preuzimanje dodatnih sadržaja.

Upravljanje novim kućnim kinom vrlo je jednostavno putem kontrola na zaslonu osjetljivom na dodir, kao i njegovo postavljanje na zid, stol ili postolje.

Philipsov SoundBar HTS8161B može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 9199 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!