Audio-video uređajiIgreVijesti

Angry Birds od sada na Samsung Smart televizorima

samsung-angry

Samsung je ovog tjedna ponosno objavio kako je jedna od najpopularnijih igara za mobilne telefone, Angry Birds, od sada dostupna i u obliku aplikacije za proizvođačeve televizore opremljene Smart Interaction funkcijom. Drugim riječima, upravljanje pokretima koje je do sada bilo ograničeno na osnovno upravljanje nad funkcijama televizora sada će se moći koristiti i u zabavne svrhe, pod uvjetom da je proizvođač poradio na fluidnosti izvođenja jer ono što smo vidjeli kroz testove ES8000 i E8000 modela nas nije impresioniralo s praktične strane, premda je inovativno i jedinstveno na tržištu.

Ono što svakako jest dobro je navod proizvođača u kojem stoji kako će nastaviti s razvojem interaktivnog sadržaja za cijelu obitelj, te da će se integrirane Smart funkcije nastaviti poboljšavati i brojčano povećavati. Angry Birds ćemo provjeriti kako funkcionira kroz test ES7000 modela, a do tada razmišljamo što konkurencija čeka – da, mislimo na LG. Cijelo priopćenje u nastavku.

Službena objava

  • Samsung je prvi na tržištu predstavio Angry Birds aplikaciju za Samsungove Smart TV-e diljem svijeta
  • Angry Birds aplikacija pruža zabavu i sveobuhvatno igračko iskustvo korištenjem jednostavnih pokreta ruke putem Samsungove tehnologije kontrole pokreta (Smart Interaction)
  • Vodeći televizor na svijetu susreće se s najuspješnijom mobilnom igrom na svijetu

Angry-Birds-LED8000

Samsung Electronics je objavio da je Angry Birds aplikacija za Samsung Smart TV dostupna diljem svijeta. Angry Birds je jedna od najboljih aplikacija na svijetu za pametne telefone koju je razvila finska tvrtka za medijsku zabavu Rovio Entertainment. Zabavni i živopisni likovi igrice i radnja koja zaokuplja učinili su ju voljenom među obožavateljima diljem svijeta. Od kada je pokrenuta u studenome 2009. godine, Angry Birds je skinuta milijardu puta preko mnogobrojnih platformi i u svim verzijama igre.

Koristeći Samsungovu tehnologiju kontrole pokretom, korisnici mogu po prvi puta igrati Angry Birds na velikom TV ekranu i uživati u povećanom, virtualnom i interaktivnom iskustvu igranja. Samo zamahom ruke igrači mogu kontrolirati značajke igre uključujući pokretanje male praćke i aktiviranje jedinstvenih vještina svake ptice. „Samsung Smart TV je postao prvi TV koji nudi najpopularniju svjetsku igricu i postavlja nove standarde na tržištu nudeći igru za Smart TV kontroliranu pokretima ruku,“ rekao je Kyungsik Kevin Lee, potpredsjednik poslovne jedinice Visual Display tvrtke Samsung Electronics. „Samsung će nastaviti razvijati različite sadržaje koji okupljaju članove obitelji ispred televizora, omogućavajući korisnicima da uživaju u novim iskustvima putem Samsung Smart TV-a.“

Za prvu Smart TV igru razvijenu da se kontrolira pokretom, Samsung je blisko surađivao s Roviom proteklih godina kako bi primijenio njihovu naprednu tehnologiju na Angry Birds aplikaciju za Samsung Smart TV. Pokrenuta diljem svijeta u srpnju, Angry Birds za Samsung Smart TV bit će dostupna na modelima Samsung 2012 sa Smart Interaction funkcijom, ažuriranjem najnovijeg ugrađenog softvera. Nakon lansiranja ove aplikacije Samsung planira ponuditi Video-on-Demand Angry Birds animacije koje je razvio Rovio. Animacije će prvo biti dostupne na Samsung Smart TV.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!