Audio-video uređajiLG ElectronicsProjektoriVijesti

CES 2016: LG najavio novu seriju Minibeam projektora

lg-minibeam-ces2016

LG Electronics (LG) obilježava sedmu godinu zaredom na poziciji vodećeg proizvođača LED projektora, a na sajmu CES 2016 će predstaviti unaprijeđenu seriju svojih Minibeam projektora. Tri najnovija modela ove serije (PH550, PW1000, PW1500) dolaze s Bluetooth i Wi-Fi povezivošću za jedinstvenu slobodu i iskustvo gledanja. Poboljšavanjem dizajna LG-evi modeli za 2016. su stanjeni za još veću prenosivost i praktičnost.

Novi kompaktni PH550 eliminira potrebu za kablovima zahvaljujući konceptu triple wire-free connectivity, prvi put implementiranom na projektoru. Tako korisnici mogu poslati sadržaj na projektor s pametnog telefona ili tableta pomoću ScreenSharea uz Wi-Fi mirroring, mogu bežično povezati projektor sa zvučnicima putem Bluetootha te ga mogu koristiti 2,5 h uz ugrađenu punjivu bateriju. Nijedan drugi projektor trenutno dostupan na tržištu ne nudi takvu razinu povezivosti ili slobodu.  Manji od pola stranice uobičajenog A4 papira, PH550 je s 550 lumena najsvjetliji od LG-evih projektora na baterije.

PW1500-lg-minibeam

Dobitnik nagrade CES 2016 Innovation, svestrani PF1000U, ima jedinstvenu mogućnost projiciranja slike od 100 inča s udaljenosti od svega 15 inča, odnosno 38 cm od zida ili platna. Korisnici više ne moraju brinuti o praznom prostoru ispred projektora ili hoće li proći ispred zrake i zasmetati projekciji.

PW1000-lg

Samo četvrtinu velik i petinu težak u usporedbi s vodećim na tržištu ultra short throw (UST) modelom, PF1000U je prvi na svijetu UST projektor koji teži manje od 2 kg. Usprkos malenim dimenzijama, Full HD PF1000U donosi zapanjujuću razinu svjetline od 1.000 lumena, a koristi tek trećinu energije u usporedbi s konkurentnim modelima. Također, u Eco načinu rada njegova je razina buke iznimno niskih 21 dB, a svi ti faktori čine PF1000U najnaprednijim UST projektorom na svijetu.

Namijenjen potrošačima kojima je najbitnija jasnoća prikaza, novi PW1500 može renderirati sliku s nevjerojatnih 1.500 lumena, a to je najsvjetlija slika u cijeloj LG-evoj seriji Minibeam. Idealan za sve – od prezentacija do iskustva gledanja filmova kao u kinu – PW1500 će odgovarati korisnicima koji uživaju u raznolikom sadržaju.

PH550-lg-minibeam

LG-evi novi Minibeam modeli bit će dostupni na ključnim europskim tržištima i u SAD-u u prvom kvartalu 2016., a bit će predstavljeni na sajmu CES 2016 od 6. do 9. siječnja u Las Vegasu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!