Vijesti

Zabava s Panasonic-ovom 150-inčnom plazmom

U siječnju smo pisali o događajima na CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu, pa je jedna od najava bila i Panasonic-ova četverostruka fullHD plazma dijagonale 150-inča. Tek nekoliko slika tada dostupnih pružalo je tek mali uvid u njenu pravu veličinu, no sada je situacija nešto drugačija jer je zaslon zapao u ruke ekipe s Gizmoda koja se na njemu pošteno naigrala i nagledala filmova, te svoja iskustva objavila na stranici. Ukratko, dojmovi su impresivni, stajati par metara od ovo zaslona znači imati cijelo vidno polje popunjeno videom, a u igrama to znači i nevjerojatno lako moguć osjećaj mućnine… Zaslon automatski upscalira 1080p sadržaj na nativnu rezoluciju od 3840×2160 piksela, a gledati išta ispod fullHD kvalitetne znači gledati uistinu veliku i lošu sliku. Da ne duljimo, posjetite stranice Gizmoda i uvjerite se u nevjerojatnu veličinu ovog zaslona. Link

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!