Audio-video uređajiVijesti

TP Vision predstavio aplikaciju za povezivanje Ambilight televizora i Philips Hue LED rasvjete

Ambilight+Hue

Tvrtka TP Vision razvila je posebnu aplikaciju ‘Ambilight+hue’ za Android i iOS smart uređaje. Aplikacija povezuje Ambilight pametne televizore i Philips Hue LED rasvjetu što rezultira impresivnim svjetlosnim efektima u prostoriji.

Kombinacija Ambilight i Hue rasvjete proširuje TV doživljaj na cijeli dnevni boravak čineći ga intenzivnijim nego ikad prije, a korisnicima Philipsovih televizora  s Ambilightom omogućuje se kreiranje iznimnih TV večeri u svom domu.

Spajanje Ambilighta i Hue rasvjete je jednostavno. Aplikacija ‘Ambilight+hue’ nudi intuitivno grafičko korisničko sučelje koje korisnika vodi kroz postupak podešavanja.

Ambilight+Hue_2

Aplikaciju ‘Ambilight+hue’ podržavaju svi Philipsovi TV prijemnici opremljeni Ambilightom proizvedeni 2011. godine ili kasnije.

Aplikacija ‘Ambilight+hue’ dostupna je  u Google Play te u Apple App Store online trgovinama.

Izvor: Philips PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!