Audio-video uređajiVijesti

TP Vision predstavio aplikaciju za povezivanje Ambilight televizora i Philips Hue LED rasvjete

Ambilight+Hue

Tvrtka TP Vision razvila je posebnu aplikaciju ‘Ambilight+hue’ za Android i iOS smart uređaje. Aplikacija povezuje Ambilight pametne televizore i Philips Hue LED rasvjetu što rezultira impresivnim svjetlosnim efektima u prostoriji.

Kombinacija Ambilight i Hue rasvjete proširuje TV doživljaj na cijeli dnevni boravak čineći ga intenzivnijim nego ikad prije, a korisnicima Philipsovih televizora  s Ambilightom omogućuje se kreiranje iznimnih TV večeri u svom domu.

Spajanje Ambilighta i Hue rasvjete je jednostavno. Aplikacija ‘Ambilight+hue’ nudi intuitivno grafičko korisničko sučelje koje korisnika vodi kroz postupak podešavanja.

Ambilight+Hue_2

Aplikaciju ‘Ambilight+hue’ podržavaju svi Philipsovi TV prijemnici opremljeni Ambilightom proizvedeni 2011. godine ili kasnije.

Aplikacija ‘Ambilight+hue’ dostupna je  u Google Play te u Apple App Store online trgovinama.

Izvor: Philips PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!