Audio-video uređajiVijesti

LG BP40NS20 vanjski Blu-ray snimač stigao u Europu

blu-ray-lg-external-detail

Na tržištu će se uskoro pojaviti novi LG-jevi vanjski Blu-ray snimač kompaktnih dimenzija i podrške za aktualne formate poput Blu-ray 3D, BDXL, te DVD i CD medije. BP40NS20 će posjedovati specijalno kućište otporno na grebanje, a na računalo ili media centre će se povezivati putem USB 2.0 sučelja. Ugrađena Silent Play tehnologija će minimizirati buku tokom reprodukcije, a za oštećenje i zaprljane medije Jamless Play će se pobrinuti za glatku reprodukciju.

Uz 4 MB ugrađene memorije za privremeni spremnik podataka, BP40NS20 će posjedovati i LightScribe tehnologiju za ispisivanje na drugu stranu medija. Podržane brzine snimanja su:

  • 6x za BD-R
  • 2x za BD-RE
  • 8x za DVD-R/+R/+RW
  • 6x za DVD-RW
  • 5x za DVD-RAM
  • 24x za CD-R/CD-RW

LG-BP40NS20-bluray

LG na našem tržištu ionako dominira ponudom vanjskih i internih Blu-ray čitača i snimača, tako da će ovim modelom dodatno proširiti ponudu i učvrstiti svoj status. Cijena uređaja bi trebala biti oko 800 kuna.

Izvor: TechPowerUp!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!