Audio-video uređajiVijesti

Pioneer KURO PDP-6020FD Plasma HDTV na testu

Na Home Theater mag stranici možete pročitati Pioneer-ove Kuro plazme pune HD razlučivosti i dijagonale 60 inča. Kada se spominje Kuro serija prvo što pada na um je crna boja, Pioneer je i kod ovog modela pokazao što zna, i to ne samo kada je u pitanju crna boja. Detalji sjena su iznimni, jasni i bez zasićenja, a kontrast je također među najboljima viđenima. Recenzent je spomenuo da je crna boja zaslona u potpuno mračnoj sobi bila toliko dobra da nije mogao u prvom trenu razlučiti ekran od crnog okvira. Što se nedostataka tiče, autor negoduje na nedostatak korisničkih kontrola za ugađanje temperature boja za koje smatra da nisu dovoljno precizne, te na nešto artefakata usljed procesiranja slike.

Cijena zaslona iznosi 5.500 am. dolara.

Link na recenziju: Home Theather Mag

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!