Vijesti

Kodak-ov bežični OLED zaslon za slike

I dok se OLED TV zasloni još uvijek čine daleka i skupa tehnologija, proizvođači su pronašli način kako da se njihova tehnologija počne širiti – u malom formatu, onome za digitalne okvire za slike koje svi tako volimo. LCD zasloni za slike su prošlog Božića bili jedan od najpopularnijih gadgeta diljem svijeta, a ove godine bi se kolu mogli pridružiti i OLED modeli, primjerice danas predstavljeni Kodak-ov koji nudi 16:9 format slike, razlučivost 800×480, te poveliki kontrast (premda ne odviše visok za OLED) od 30,000:1. Bežična komunikacija omogućuje da prikazujete odabrane direktorije slika s vašeg računala, lako i u bilo koji kutak vaše kuće, samo pripazite koje direktorije dijelite da vašeg sustanara ne bi kamin jedini zagrijao :) Cijelo priopćenje za javnost na engleskom jeziku potražite u nastavku.

Vijest otkrivena na gizmodo.com

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!