Programi i igre

Novi naslovi na Blu-ray mediju (21.7.)

Sve dok nam domaći izdavači ne počnu slati najave novih naslova koji će se pojaviti na Blu-ray mediju, ne preostaje nam ništa druge nego pisati koji su novi naslovi izašli na svjetskoj razini. Ovaj tjedan imamo nekoliko izuzetnih filmskih naslova, uključujući Mumiju 1 i 2 s Rachel Weisz i Brendanom Fraserom, Kralj Škorpiona s The Rockom u glavnoj ulozi, a za kraj sam ostavio izuzetno dirljiv i vizualno neponovljiv Petersonov film: Oluja svih Oluja.

Od ostalih naslova spomenuo bih 21 (poznat i kao “the Movie” i “21 Black Jack”), film o šestero iznadprosječnih studenata na MIT-u koji uz profesora uče brojati karte i tako okretati veliku lovu u igrama na sreću, posebice Ajncu. Film koji nije nešto specijalno zanimljiv u HD-u jer nije bogat vizualnim efektima, no ako želite usporeno promatrati kako se karte broje, HD bi vam u tome mogao pomoći… Egzorcizam Emily Rose i Znam što si radila prošlo ljeto samo su neki od novih naslova iz Sonyjevih studija za ovaj tjedan.

Trenutno se na Blu-ray mediju nalazi izdano čak 669 naslova…

Slijedi kompletna lista:

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!