Home » Programi i igre » Novi naslovi na Blu-ray mediju (21.7.)

Novi naslovi na Blu-ray mediju (21.7.)

Sve dok nam domaći izdavači ne počnu slati najave novih naslova koji će se pojaviti na Blu-ray mediju, ne preostaje nam ništa druge nego pisati koji su novi naslovi izašli na svjetskoj razini. Ovaj tjedan imamo nekoliko izuzetnih filmskih naslova, uključujući Mumiju 1 i 2 s Rachel Weisz i Brendanom Fraserom, Kralj Škorpiona s The Rockom u glavnoj ulozi, a za kraj sam ostavio izuzetno dirljiv i vizualno neponovljiv Petersonov film: Oluja svih Oluja.

Od ostalih naslova spomenuo bih 21 (poznat i kao “the Movie” i “21 Black Jack”), film o šestero iznadprosječnih studenata na MIT-u koji uz profesora uče brojati karte i tako okretati veliku lovu u igrama na sreću, posebice Ajncu. Film koji nije nešto specijalno zanimljiv u HD-u jer nije bogat vizualnim efektima, no ako želite usporeno promatrati kako se karte broje, HD bi vam u tome mogao pomoći… Egzorcizam Emily Rose i Znam što si radila prošlo ljeto samo su neki od novih naslova iz Sonyjevih studija za ovaj tjedan.

Trenutno se na Blu-ray mediju nalazi izdano čak 669 naslova…

Slijedi kompletna lista:

Izvor: EngadgetHD

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Di da se predbilježim za Perfektnu oluju? Šteta samo za zvuk, DD5.1 EX samo :(
    http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=191

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*