Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Samsung Serif TV – televizor inspiriran krilcima

Samsung Serif TV – televizor inspiriran krilcima

samsung-serif

Samsung Electronics je predstavio novu liniju televizora specifičnog dizajna inspiriranog “krilcima” Serif fontova. Ovaj netipičan dizajn je nastao u suradnji s Ronanom i Erwanom Bouroullec, dizajnerima namještaja.

Dizajnerski dvojac je želio spojiti televizor i namještaj u jednu cjelinu, vodeći se pritom dizajnom slova “I” kada se televizor gleda sa strane. Osim u bijeloj boji koja je prikazana na slici iznad, biti će dostupan i u crvenoj i plavoj, te u dijagonalama od 24″, 32″ i 40″.

S obzirom na dizajn i dostupne veličine, kao i činjenicu da će Serif biti dostupan u državama poput Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Švedske i Danske, jasno je kako Samsung ovim modelom cilja tržišta gdje će pronaći širu publiku kojoj je kompaktan TV nesvakidašnjeg izgleda primamljiv. Naravno, tu je i cijena koja jasno reflektira kako se radi o dizajnerskom komadu “namještaja” – u Velikoj Britaniji 24″ model bi trebao koštati 499 funti, 32″ 699 funti, a najveći 40″ model 1,199 funti.

samsung-serif-red

samsung-serif-white

Izvor: Korea Herald

 

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Apsolutno bez veze.

  2. Kao neki retro stil-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*