Audio-video uređajiSamsung ElectronicsVijestiZanimljivosti

Samsung Serif TV – televizor inspiriran krilcima

samsung-serif

Samsung Electronics je predstavio novu liniju televizora specifičnog dizajna inspiriranog “krilcima” Serif fontova. Ovaj netipičan dizajn je nastao u suradnji s Ronanom i Erwanom Bouroullec, dizajnerima namještaja.

Dizajnerski dvojac je želio spojiti televizor i namještaj u jednu cjelinu, vodeći se pritom dizajnom slova “I” kada se televizor gleda sa strane. Osim u bijeloj boji koja je prikazana na slici iznad, biti će dostupan i u crvenoj i plavoj, te u dijagonalama od 24″, 32″ i 40″.

S obzirom na dizajn i dostupne veličine, kao i činjenicu da će Serif biti dostupan u državama poput Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Švedske i Danske, jasno je kako Samsung ovim modelom cilja tržišta gdje će pronaći širu publiku kojoj je kompaktan TV nesvakidašnjeg izgleda primamljiv. Naravno, tu je i cijena koja jasno reflektira kako se radi o dizajnerskom komadu “namještaja” – u Velikoj Britaniji 24″ model bi trebao koštati 499 funti, 32″ 699 funti, a najveći 40″ model 1,199 funti.

samsung-serif-red

samsung-serif-white

Izvor: Korea Herald

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!