Audio-video uređajiVijesti

Sony-jev novi 1080p DVD reproduktor

Sony je ovaj tjedan najavio novi DVD reproduktor koji nudi upscale DVD razlučivosti na onu fullHD, 1080p, te uz obavezan HDMI priključak nudi i Bravia Sync, PhotoTV HD i DivX podršku.

Uređaj oznake DVP-NS708H će biti u slim stilu izrađen, dakle vrlo tanak, a koliko je sada poznato dostupan će biti u crnoj, te vjerojatno i u srebrnoj boji. Uz HDMI priključak, na stražnjoj strani će se još nalaziti komponentni izlaz, te digitalni koaksijalni za slanje zvuka u pojačalo. Uređaj će podržavati i DivX formatu, a koje će verzije istog biti podržane, nije još poznato. Dvoslojni i piši-briši DVD mediji će također biti čitljivi.

sony-dvd-player

Digitalno – analogni konverter je također u danas standardnoj verziji od 12bita/108 MHz.

Sve u svemu, još jedan uređaj u novom valu 1080p DVD reproduktora koji će uskoro postati normalna pojava u našim trgovinama.

Cijena i ostale informacije još nisu poznate.

Slike i službeno izvješće za medije u PDF-u:

Više na: sony.co.uk

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!