Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Sony-jev novi 1080p DVD reproduktor

Sony-jev novi 1080p DVD reproduktor

Sony je ovaj tjedan najavio novi DVD reproduktor koji nudi upscale DVD razlučivosti na onu fullHD, 1080p, te uz obavezan HDMI priključak nudi i Bravia Sync, PhotoTV HD i DivX podršku.

Uređaj oznake DVP-NS708H će biti u slim stilu izrađen, dakle vrlo tanak, a koliko je sada poznato dostupan će biti u crnoj, te vjerojatno i u srebrnoj boji. Uz HDMI priključak, na stražnjoj strani će se još nalaziti komponentni izlaz, te digitalni koaksijalni za slanje zvuka u pojačalo. Uređaj će podržavati i DivX formatu, a koje će verzije istog biti podržane, nije još poznato. Dvoslojni i piši-briši DVD mediji će također biti čitljivi.

sony-dvd-player

Digitalno – analogni konverter je također u danas standardnoj verziji od 12bita/108 MHz.

Sve u svemu, još jedan uređaj u novom valu 1080p DVD reproduktora koji će uskoro postati normalna pojava u našim trgovinama.

Cijena i ostale informacije još nisu poznate.

Slike i službeno izvješće za medije u PDF-u:

Više na: sony.co.uk

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*