Audio-video uređaji

Najtanjih 24 inča iz BenQ-a

benq lcd v2400w BenQ je predstavio monitor oznake V2400W za kojeg tvrdi kako je najtanji 24-inčni monitor na tržištu. Debljine se kreću od svega 6,2 centimetra tamo gdje je najdeblji, te 2,3 centimetra na najužem dijelu.

24″ ekran je smješten unutar kućišta s tankim okvirom i s touch kontrolama. Osim elegantnih dimenzija i kontrola osjetljivih na dodir, ovaj ekranu posjeduje visoku rezoluciju od 1920×1200 piksela. Tu su i digitalni DVI i HDMI priključci, ali i onaj analogni VGA. Kontrast (dinamički) iznosi 4000:1, vrijeme odziva svega 2 milisekunde (sivo na sivo, GTG), svjetlina 250 cd/m2, a vidljiv kut iznosi 160 stupnjeva.

Ovaj monitor koji uz malu debljinu nudi veliku dijagonalu u zanimljivom dizajnu možete očekivati u trgovinama do travnja po još sada nepoznatoj cijeni.

Izvor: Bug On Line, Engadget

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!