Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Najtanjih 24 inča iz BenQ-a

Najtanjih 24 inča iz BenQ-a

benq lcd v2400w BenQ je predstavio monitor oznake V2400W za kojeg tvrdi kako je najtanji 24-inčni monitor na tržištu. Debljine se kreću od svega 6,2 centimetra tamo gdje je najdeblji, te 2,3 centimetra na najužem dijelu.

24″ ekran je smješten unutar kućišta s tankim okvirom i s touch kontrolama. Osim elegantnih dimenzija i kontrola osjetljivih na dodir, ovaj ekranu posjeduje visoku rezoluciju od 1920×1200 piksela. Tu su i digitalni DVI i HDMI priključci, ali i onaj analogni VGA. Kontrast (dinamički) iznosi 4000:1, vrijeme odziva svega 2 milisekunde (sivo na sivo, GTG), svjetlina 250 cd/m2, a vidljiv kut iznosi 160 stupnjeva.

Ovaj monitor koji uz malu debljinu nudi veliku dijagonalu u zanimljivom dizajnu možete očekivati u trgovinama do travnja po još sada nepoznatoj cijeni.

Izvor: Bug On Line, Engadget

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*