Vijesti

Toshibi sudjelovanje u ratu formata odnjelo milijardu dolara

HD DVDNikkei je danas objavio da Toshiba procjenjuje gubitak na HD DVD formatu na oko 100 milijardi jena, što je u protuvrijednosti oko milijardu američkih dolara.

Za one koji nisu informirani oko rata formata, isti je završio prošlog mjeseca nakon skoro dvije godine “ratovanja”, a ključni trenuci bili su prestanak podrške HD DVD formatu od strane studija Warner, te nakon toga prestanak prodaje u prestižnim trgovinama elektroničke robe diljem svijeta.

Toshiba je odbila komentirati ovu vijest, a glasnogovornik je samo izjavio da “kompanija trenutno analizira moguće gubitke, te da ako će trebati revidirati izvještaj o zaradi, to će i objaviti u za to prikadno vrijeme”. Eh, Toshiba, znaš onu staru: “Tko prizna pola ti se prašta!”.

Izvor: The Inquirer

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!