Home » Vijesti » Predstavljanje: Projection Screens Ltd. projekcijska platna

Predstavljanje: Projection Screens Ltd. projekcijska platna

U svrhu pripreme za nadolazeće testove HDTV opreme na stranici, HD Televizija je stupila u kontakt s britanskom firmom Projection Screens Ltd., a koja se bavi proizvodnjom projekcijskih platna za velike korisnike i trgovine u prvom redu, kao i za kućne korisnike koji žele vrlo visoku kvalitetu projicirane slike. Projection Screens Ltd. je nastao na temelju branda Reversa – imena koje je postalo sinonim u smislu kvalitete prikaza slike kod stražnje projekcije, kada se projektor nalazi iza platna. Uz nastavak proizvodnje Reversa linije proizvoda, kompanija je na tržište izbacila i nekoliko novih linija proizvoda, a u nastavku pogledajte najznačajnije.

Reversa Eclipse II

Eclipse II je model najveće svjetline u cijeloj Reversa liniji. Kreiran je za superiornu kvalitetu slike u sobama za kontrolu gdje se od projekcije očekuje najveća jasnoća i kontrast. Vizualno gledajući, ovo je najtamnije platno koje se nudi, kontrasta 200:1 uz 5.0 pojačanje i kut gledanja od 160 stupnjeva. Platno je debljine tek 3 milimetra, te je vrlo jednostavno za instalirati. Kvalitetom zadovoljava potrebe HD sadržaja, jednostavno se održava i otporno na ogrebotine.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*