Vijesti

Predstavljanje: Projection Screens Ltd. projekcijska platna

U svrhu pripreme za nadolazeće testove HDTV opreme na stranici, HD Televizija je stupila u kontakt s britanskom firmom Projection Screens Ltd., a koja se bavi proizvodnjom projekcijskih platna za velike korisnike i trgovine u prvom redu, kao i za kućne korisnike koji žele vrlo visoku kvalitetu projicirane slike. Projection Screens Ltd. je nastao na temelju branda Reversa – imena koje je postalo sinonim u smislu kvalitete prikaza slike kod stražnje projekcije, kada se projektor nalazi iza platna. Uz nastavak proizvodnje Reversa linije proizvoda, kompanija je na tržište izbacila i nekoliko novih linija proizvoda, a u nastavku pogledajte najznačajnije.

Reversa Eclipse II

Eclipse II je model najveće svjetline u cijeloj Reversa liniji. Kreiran je za superiornu kvalitetu slike u sobama za kontrolu gdje se od projekcije očekuje najveća jasnoća i kontrast. Vizualno gledajući, ovo je najtamnije platno koje se nudi, kontrasta 200:1 uz 5.0 pojačanje i kut gledanja od 160 stupnjeva. Platno je debljine tek 3 milimetra, te je vrlo jednostavno za instalirati. Kvalitetom zadovoljava potrebe HD sadržaja, jednostavno se održava i otporno na ogrebotine.

Adsense
1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!