Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips najavio Brilliance Curved UltraWide – svoj prvi 34″ zakrivljeni monitor

philips-BDM3490UC-header

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philipsove monitore, najavljuje svoj prvi zakrivljeni monitor od 34 inča. Ovaj Brilliance Curved UltraWide zaslon dizajniran je imajući na umu vidno polje korisnika kako bi stvorio izuzetan vizualni doživljaj. Sa svojim UltraWide zaslonom i Quad HD rezolucijom kao i sRGB gamutom i naprednom MultiView opcijom, ovaj 34-inčni monitor maksimalno se prilagođava načinu rada korisnika.

Zaobljeni zaslon i izuzetan zvuk za potpunu koncentraciju

philips-BDM3490UC-top

Pozadinska buka kao što su glasovi, zvuk telefona i žamor u uredima često ometa zaposlenike koji zahtjevaju potpunu fokusiranost na svoj posao.  Koje bi bilo bolje rješenje za to nego monitor koji se u potpunosti prilagođava korisnicima kako bi im omogućio „rad u vlastitioj zoni?“ Upravo novi Brilliance Curved UltraWide monitor stavlja korisnike na prvo mjesto jer omogućuje korisniku da što manje okreće glavu kako bi vidio nešto što se nalazi na rubovima ekrana. To im omogućuje ekran koji se proteže od ruba do ruba, a tom doživljaju dodatno doprinosi ultra tanki okvir.

Artem Khomenko, Product manager EMEA u MMD-u kaže: “Zakrivljeni monitor približava rubove ekrana i piksele korisniku čineći tako doživljaj gledanja posebnijim. U ovom slučaju, gledatelji sjede bliže monitoru nego televiziji tako da zaobljenost ekrana stvara daleko bolju radnu atmosferu s minimalnim ometanjem.”

Doživljaj je još više pojačan integriranom audio tehnologijom i DTS™ paketom koji omogaćuje bogatiji doživljaj zvuka uz bas sa surround efektom.

S ovakvim odličnim vizualnim i audio značajkama, korisnici mogu očekivati samo najbolje od novog Philipsovog monitora. Zapravo, jedino što bi moglo ometati korisnike je sam jedinstven izgled monitora koji se svojim jedinstvenim „oblinama“ nameće kao nezaobilazan doadatak svakom radnom stolu.

Bolja slika za veću učinkovitost

philips-BDM3490UC-front

Osim svojih inovativnih zakrivljenih linija, novi 34-inčni Brilliance monitor ostavlja odličan dojam i na ekranu. Zahvaljujući CrystalClear UltraWide Quad HD, AH-IPS LCD tehnologiji i 3440 x 1440 rezoluciji, omogućuje briljantne i vrlo oštre slike. Monitor također raspolaže s više od bilijun boja što osigurava glatke prijelaze na ekranu kao i 99 posto sRGB raspon boja, što je ključno za njihovu postojanost pri prelasku na različite aplikacije i uređaje.

S UltraWide 21:9 formatom novi Philipsov monitor daje dovoljno prostora za organizaciju i tijekom najtežeg radnog dana. Korisnici mogu slagati dokumente jedne pored drugih bez da učestalo otvaraju nove prozore, te mogu gledati slike s vrlo visokim kontrastom što sprečava umaranje očiju čak i dok je ekran podijeljen u više ekrana.  Ova tehnologija ujedno omogućuje korisnicima da se povežu i usporedno gledaju sadržaj na više uređaja što čini ovu kompleksnu radnju puno jednostavnijom.

Visoku kvalitetu slike dodatno poboljšava Philips Smart tehnologija čime Philips ispunjava dio obećanja korisnicima za što bolji doživljaj gledanja. SmartContrast automatski podešava boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi se poboljšao kontrast za najbolje digitalne slike i video projekcije. Ima čak i specijalnu Economy opciju koja omogućuje uključivanje samo desne strane zaslona, a time i manju potrošnju energije. Ovaj monitor spreman je i ubaciti u petu brzinu zahvaljujući opciji SmartResponse koja osigurava nesmetano uživanje u igricama ili filmovima bez uobičajenog podrhtavanja, kašnjenja i takozvanog efekta duha.

Jednostavan za povezivanje i uživanje

Značajke novog monitora pružaju veće mogućnosti povezivanja što olakšava posao svim profesionalcima: DisplayPort i HDMI 2.0 pružaju visoko kvalitetne projekcije, MHL omogućuje uživanje u mobilnim sadržajima na velikom ekranu dok je USB 3.0 zadužen za brzi prijenos podataka i punjenje mobitela.

Novi Philipsov zakrivljeni UltraWide LCD monitor bit će dostupan krajem ove godine po cijeni od 8.699 Kn (PDV uključen).

Tehničke značajke:

Karakteristike Philips BDM3490UC/00 monitor
Vrsta ekrana AH-IPS LCD – 3800R zakrivljenost ekrana
Pozadinsko osvjetljenje W-LED
Veličina ekrana 34.1 inch / 86.7 cm
Kut gledanja 798.2 (H) x 334.8 (O)
Optimalna rezolucija 3440 x 1440 @ 60Hz
Kut gledanja 172° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Svjetlina 300 cd/m²
Boje prikaza 1.07 M (8 bitova + FRC)
MultiView PIP/PBP mode, 2 uređaja
MHL 1080P @ 60Hz
Mogućnost povezivanja
  •  USB: USB 3.0 x 4 uz B.C.1.2
  • Ulaz signala: DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, HDMI 1.4 (s MHL) x 1, HDMI 1.4 x 1
  • Ulaz sinkronizacije: odvojena sinkronizacija, Sync on Green
  • Audio (ulaz/izlaz): PC audio ulaz, izlaz za slušalice
Održivost
  •  Okoliš i energija: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, TCO edge, RoHS
  • Ambalaža se može reciklirati: 100%
  • Posebne tvari: bez PVC / BFR, žive i olova
Sukladnost i standardi Odobrenja prema propisima: CE oznaka, FCC B klasa, SEMKO, cETLus, CU, TCO certifikat, EPA, WEEE, RCM, UKRAINIAN, CECP, ICES-003, E-standby, TUV/ISO9241-307, SASO, KUCAS
Kućište
  • Prednji okvir: crna / siva
  • Stražnji poklopac: bijela
  • Stalak: crna / siva
  • Tekstura: sjajna

Više na Philips.hr >>

Recenzija LG-jevog 34″ 34UC97 monitora >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!