Vijesti

Denon AVR-4311 i iPhone upravljanje

Nova Denon pojačala, točnije, sam vrh Denon ponude poput modela AVR-4311, predstavljaju četvrtu generaciju AV pojačala, koja posjeduje direktno (USB) povezivanje za iPhone mobitele, 7 HDMI ulaza i 2 izlaza, 3D kompatibilnost, kao i aplikacije za upravljanje preko iPhone-a. Osim 3D podrške, pojačalo je u stanju dešifrirati najnovije audio zapise visoke rezolucije, kao što su Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio, AVR-4311 je opremljen i sa Audyssey DSX sustav koji omogućuje montažu zvučnika u prostoru za 3D-zvučni doživljaj.

Također, AVR-4311 posjeduje i Audyssey MultEQ XT za nevjerojatna 32 (sjedeća) mjesta te uklanja većinu problema zvuka u zvučnom polju. Mjerenjem i ispitivanjem više od 10.000 pojedinačnih točaka u prostoru, optimizira se osjetljivost pojačala na frekvencije te se čak uzimaju i mjerenja na niskim frekvencijama za subwoofer.

Na Apple Store možete naći za vaš iPhone i uređaj aplikaciju za daljinsko upravljanje Denon-om AVR-4311. Naziv aplikacije je “Denon Remote app“. Izlazna deklerativna snaga je 9 x 170W, treba napomenuti i Ethernet podršku kao i HDMI 1.4 standard. AVR-4311 će biti dostupan u studenom po cijeni od 2,199 € u crnoj i srebrnoj varijanti.

Adsense

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Koja to budala na ovakvom reciveru uopste zeli da slusa mp3, nekontam te likove za mene je mp3 dobar u autu, kafani, hali i sl.

    1. Smisao članka nije preslušavanje MP3 glazbe pohranjene na iPhone-u, vea zamjena za daljinski upravljač. Želi li vlasnik na takvom sustavu slušati MP3 od 128kbps ili isključivo CD-ove od čistog zlata ili srebra, to je na njegovu volju…

  2. ONKYO to sve nudi za pol love a snage ima i više, a inače DENON su pile pogotovo serije 3 i 4 makar danas kupiš vrhunski receiver vea za 600 eur .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!