Vijesti

Weather Channel u HD-u ruši rekorde gledanosti

TWC - The Weather ChannelAmeri i Japanci već uživaju u blagodatima HD-a, a mi za sada možemo samo čitati i zamišljati kada će ta tehnologija postati dio svakodnevice kao što je to danas Internet. Američki Weather Channel, kanal vremenske prognoze je svojim debitiranjem u HD-u privukao rekordan broj gledatelja.

U svojoj je debitantnoj epizodi prigodno nazvanoj “When Weather Changed History” (“Kad je vrijeme promijenilo povijest), a koja je bila fokusirana na eksploziju Space Shuttle-a Challenger, ovaj kanal imao čak 27% veću gledanost nego inače.

Challenger shuttle explosion

Eksplozija svemirske letjelice Challenger 

Gledanje ovog kanala u HD-u daje sasvim novu dimenziju promatranja vremenskih prilika i neprilika, te je svakako razlog više za provođenje nedjelje navečer ispred televizora…

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!