Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Najava testa: Panasonic TX-L39E6 – jednostavan LED LCD televizor s interaktivnim myHomeScreen početnim zaslonom

Najava testa: Panasonic TX-L39E6 – jednostavan LED LCD televizor s interaktivnim myHomeScreen početnim zaslonom

panasonic-e6-header

Prvi modeli televizora za 2013. godinu nam stižu na police trgovina, a među prvima na listi i ove godine je japanski Panasonic, najpoznatiji kao proizvođač kvalitetnih plazma televizora koji od prošle godine sve ozbiljnije konkurira i na tržištu LCD-a. Model E6E predstavlja sam početak ponude LCD televizora za ovu godinu, no u skladu s trendom uvođenja internet mogućnosti na osnovnim modelima, spomenuti model posjeduje žični i bežični pristup Panasonicovoj SmartViera platformi koja je ove godine napokon doživjela dugo očekivani redizajn. Pod imenom myHomeScreen korisnik sada ima mogućnost biranja između više naslovnih ekrana, te tako može prilagoditi raspored aplikacija i tip prikaza po vlastitoj želji. Svakako pohvalno je što se nudi i klasičan prikaz sadržaja preko cijelog ekrana, kao i mogućnost kreiranja vlastite naslovnice. Više o Smart TV platformi u nadolazećoj tekstualnoj i video recenziji, a do tada provjerite galeriju fotografija raspakiravanja i instalacije. Na test ustupio: Panasonic E-store

panasonic-e6-packaging

Vrlo kompaktna ambalaža s otisnutim osnovnim specifikacijama.

panasonic-e6-content

Sadržaj pakiranja bez ikakvih iznenađenja – uredno spakirane osnovne komponente i tiskane upute.

panasonic-e6-connections

Osnovni priključci u dvije orijentacije.

panasonic-e6-thickness

Nešto manje od 5 cm iznosi debljina u donjem dijelu.

panasonic-e6-front

Zaslon dobro podnosi refleksije ambijentalnog osvjetljenja.

panasonic-e6-menu

Klasični plavo – žuti izbornici i dalje su prisutni.

panasonic-e6-new-viera-tour

Napokon malo boje u Panasonicovim izbornicima. Još da su umjesto text-to-voice funkcije snimili pravu osobu demonstracija novog sučelja bi bila mnogo atraktivnija.

panasonic-e6-homescreen

Više različitih naslovnih zaslona je vrlo zgodna novost.

panasonic-e6-homescr2

Jedan od naslovnih ekrana s DVB-T programom.

panasonic-e6-apps

Brojne aplikacije koje možete integrirati u naslovnicu.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

9 komentara

  1. Sudeći prema stranim recenzijama (odlična duboka crna i precizna reprodukcija boja), ovo bi mogao biti jedan od best buy televizora za one koji ne traže 3D televizor. Stoga s iščekivanjem očekujemo recenziju te se nadamo da je i kod nas na tržištu jednako kvalitetan panel kao i na drugim tržištima.

    Lijepi pozdrav!

  2. Odakle im ovih 39”????

  3. Mat zaslon, odlično, baš me zanima pokretna rezolucija i kvaliteta slike.

  4. Sve vise brendova koriste ovu dijagonalu zaslone,dobar tv,pred se odlican dizajn vidi se da i panasonic odlucio praviti tv za veoma tanku ramku,i da dizajn sve vise igra ulogu u izbora tv,jedva cekam recenzije.

  5. Danas sam gledao u Technomarket L42E6, a odmah do njega je bio L42ET5. Ono što sam zamjetio, a oba su bila na iste postavke, da ET5 ima bolji kut gledanja, bolji kontrast. Nekako mi je sve bolje bilo na ET5.

  6. Možda zato jer et5 ima ips matricu sa boljim vidljivim kutom,a kontrast je u osvijetljenom ambijentu dućana pak prilično nemoguće realno ocijeniti. Ukoliko je proizvođač panela za e6 auo, sigurno se radi o nekakvom mva derivatu, čija je odlika između ostalog lošiji vidljivi kut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*