Vijesti

Njemački Constantin Film AG odustaje od HD DVD-a i kreće u Blu-ray vode

Constantin Film AGOtkako je Warner najavio kraj podrške HD DVD formatu i prelazak na Sony-jev Blu-ray, mnogo se priča tko će slijedeći zatvoriti vrata Toshibinom HD standardu.

Začudo, nitko od stručnjaka i analitičara ove industrije nije spomenuo Constantin Film AG – studio koji za sebe tvrdi da je vodeći njemački produkcijski studio i distribucijska kompanija 11 od 25 najpopularnija njemačka filma u zadnjih 10 godina – ovaj je studio do sada izdavao sadržaje na oba formata, no od 1. ožujka će nuditi samo verzije na Blu-ray mediju. Primjetivši Warner-ov prelazak i želju za završetak rata formata visoke razlučivosti, direktor Constantinovog Home Entertainment-a je rekao da oni samo “prate internacionalni trend“.

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!