Audio-video uređajiVijesti

Vrhunski ASUS ProArt monitori od sad CalMAN Ready i CalMAN Verified

calman-asus

Prvi plodovi partnerstva ASUS-a i Portrait Displaysa su CalMAN Ready i CalMAN Verified monitori iz ASUS-ove ProArt serije namijenjene profesionalcima. CalMAN Ready modeli će moći direktno komunicirati s CalMAN softverom što će ubrzati kalibraciju i omogućiti postizanje slike vrhunske preciznosti boja, dok će CalMAN Verified značiti da su monitori tvornički podešeni na studijsku razinu kvalitete prikaza.

CalMAN Ready modeli su:

CalMAN Verified modeli su:

Ova suradnja je dio evolucije koju ASUS-ovi ProArt proizvodi prolaze otkako su se pojavili na tržištu 2011. godine. Među ProArt seriju spadaju monitori, prijenosna i stolna računala i komponente – kratki pogled na ponudu ProArt uređaja na našem tržištu otkriva niz modela cjenovnog raspona od cca. 5.600,00 kn pa sve do 64.499,00 kn koliko Conrad traži za 22″ Ultra HD 4K monitor.

Jedna zanimljivost – ASUS ProArt PA32UCX je prvi 32″ 4K monitor s mini-LED pozadinskim osvjetljenjem i 1152 zone zatamnjenja. Mini-LED tehnologiju u svijetu televizora smo prvi puta vidjeli na TCL-ovoj X10 seriji i bili smo prilično impresionirani performansama, a vjerujemo da na ovako maloj dijagonali i s fokusom na profesionalce nudi mnogo. Tu su i ostale napredne tehnologije poput poboljšanog kuta gledanja:

Nadamo se da će nam se ukazati prilika da testiramo jedan od novih modela, a više o ASUS ProArt monitorima možete doznati ovdje.

Izvor: DisplaySpecifications

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!