Naslovnica » Vodiči » Tutorijali/upute » Kalibracija televizora – osnovni pojmovi vezani za kalibraciju objašnjeni u novom članku

Kalibracija televizora – osnovni pojmovi vezani za kalibraciju objašnjeni u novom članku


kalibracija-osnove

Jedno je sigurno, moderni televizori nude veliki broj opcija za podešavanje, a u izostanku kvalitetnih uputa što i kako podesiti da bi slika doista bila bolja, HDtelevizija je odlučila započeti s objavom članaka u kojima će približiti ovu materiju na razumljiv način. Prvi objavljen članak opisuje osnovne pojmove koje susrećemo u izbornicima modernih televizora, te je tako oblikovan da bude referenca za sve edukativne materijale koje ćemo u narednom periodu objavljivati na tu temu.

Članak: HDTV i 3DTV kalibracija: osnovni pojmovi >>


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

8 komentara

  1. Sa svim prilozima i pokretnim stvarima na stranici mi ESET NOD32 prikazuje trojance i briše lokalne file-ove i stavlja u karantenu, i to samo na vašoj stranici od jučer, molim vas provjerite to.

    • Poštovani, upoznati smo s problemom i radimo na njegovom otklanjanju. Inficirane datoteke su vea popravljene i poduzete su daljnje mjere.

  2. Trebate i očistiti detaljno kompjuter onoga koji je to sve proširio.

  3. nije od jučer. vea četiri dana nisam mogao pristupiti stranici, samo forumu. sada je izgleda sve u redu.

  4. Još ste puni trojanaca, samo imate loš antivirusni, formatirajte disk.

  5. Poštovanje tko i za koliko radi kalibraciju U Zagrebu na LG LED 42LW 5500 hvala na odgovoru pozz Boris

  6. Super, konačno je čista stranica, prije 3 dana ih je bilo samo manje, ali sad ste riješili viruse. Samo da se ne ponovi, sve super. Jer neki ljudi nemaju dobre antivirusne, pa se kompjutor zajebe.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*