Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Novi Pioneer Kuro – napokon prava crna boja!

Novi Pioneer Kuro – napokon prava crna boja!


Na EngadgetHD blogu je objavljena vrlo zanimljiva fotografija na kojoj se nalazi nekoliko plazma ekrana u potpunom mraku, s ciljem da se otkrije koji nudi pravu crnu boju – nakon prve generacije Kuro plazmi, druga donosi još crnju crnu boju i vrlo impresivno izgleda, u što se možete uvjeriti u nastavku članka…

Ovakvim usprednim testom uistinu se može vidjeti kako se koji ekran nosi s prikazom boja, posebice crnom koja nikako da bude ona prava kakvu viđamo na cijevnim ekranima. Novi Kuro je otišao korak dalje u odnosu na svojeg starijeg brata, premda se može očekivati i paprena cijena koja će pratiti nove Kuro zaslone. Možemo se samo pitati zašto spava konkurencija?

kuro-usporedba

Na Engadget-u također možete pogledati slike novog KURO projektora, također vrlo impresivnog po pitanju crne boje, no i drugih specifikacija, a tu su također i novi Blu-ray playeri.

Izvor: EngadgetHD


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*