Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Philips » 5 godina jamstva na Philipsove televizore velikih dijagonala

5 godina jamstva na Philipsove televizore velikih dijagonala

Od 15. svibnja do 15. srpnja ove godine svaki kupac Philipsovih televizora dijagonale 140 cm (55 inča) i veće može se samostalno registrirati i dobiti, uz postojeće dvije, još tri godine dodatne sigurnosti. U promociju je uključeno ukupno 25 različitih modela, od LED LCD pa do OLED televizora dijagonale do 70 inča. Popis televizora koji sudjeluju u akciji možete pronaći ovdje.

U priopćenju se navode prednosti poput vrhunskih performansi slike i zvuka kao i kvalitetan europski dizajn. Tu su i Ambilight tehnologija, kao i Smart TV funkcionalnost – od Saphi OS-a na osnovnim modelima pa do Android TV platforme s pregrštom aplikacija. Ako planirate kupiti neki od povoljnijih modela, u tom slučaju svakako pogledajte našu recenziju 55PUS7805 modela koji pokazuje kako performanse i nisu tako sjajne.

S druge strane, od svih Philipsovih OLED televizora možete očekivati izvrsne performanse što iz godine u godinu potvrđuju testovi iz relevantnih izvora.

Upute za registraciju nalaze se na Philips.hr službenoj stranici.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*