FilmoviUHD Blu-ray izdanja

Godzilla (2014) stiže na UHD Blu-ray s HDR slikom i Dolby Atmos zvukom

Warner Bros. Home Entertainment najavljuje izlazak filma Godzilla iz 2014. na Ultra HD Blu-ray mediju za 23. ožujak ove godine. Film je režirao Gareth Edwards, a u njemu glume Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, i Carson Bolde.

Prema dostupnim informacijama, Ultra HD 4K rezolucija ovog izdanja je nastala iz 2K materijala tako da će se raditi o skaliranoj slici na višu rezoluciju što će se odraziti na količini finih detalja.  S druge strane, slika će biti u HDR10 formatu što će povećati dinamički raspon u odnosu na prethodna izdanja.

Već je Blu-ray izdanje imalo vrlo impresivan DTS-HD Master Audio 7.1 zvuk, a uz Dolby Atmos (i odgovorajuću konfiguraciju zvučnika) novo izdanje će zvučati još i bolje.

godzilla-2014-uhd

Više detalja o specijalnim dodacima možete pronaći na Blu-ray.com stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!