Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips lansira novu E2 seriju monitora – veličina od 24″ do 34″

Philips_345E2AE

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, lansirao je novu Philips E2 seriju – novu obitelj monitora koja kombinira elegantni dizajn i inovativne značajke kako bi se savršeno uklopila u kućni ili uredski lifestyle. Iznimno tanki trostrani ili četverostrani dizajn bez okvira osigurava maksimalnu veličinu ekrana s minimalnim distrakcijama, stoga su monitori idealni za grafički dizajn i profesionalne aplikacije. Štoviše, zahvaljujući širokom spektru značajki, novi  monitori savršen su izbor za sve koji traže točnost boja i detalja. Više detalja u priopćenju.

Artem Khomenko, senior product menadžer MMD Monitors & Displays za Europu izjavio je:

Većina ljudi je danas svoje domove prenamijenila u urede stoga im je potreban monitor koji je dostojan multitaskinga, za posao ali i zabavu. Nova E2 serija idealan je izbor za sve one koji žele kombinirati bitne značajke i dizajn koji se uklapa u moderne interijere.

Nova E2 serija monitora

Više rezolucije podrazumijevaju i više piksela na ekranu, a time i detaljniju sliku, što je jedna od krucijalnih značajki za sve profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, CAD dizajneri i arhitekti, no istovremeno su i zahvalan dodatak i za sve ostale korisnike. Srž nove E2 serije jest u osiguravanju izvrsnog doživljaja gledanja i to zahvaljujući modelima koji dolaze s Full HD pa sve do 4 UHD rezolucijom, ali i u odličnoj kvaliteti slike (zahvaljujući npr. Ultra Wide-Color tehnologiji koja pruža izvanrednu dubinu od čak 1.07 milijardi boja).

Svi E2 monitori imaju široke kutove gledanja za oštru sliku s dubokim i super visokim kontrastom. Doživljaj gledanja je poboljšan i zahvaljujući SmartContrast tehnologiji koja analizira prikazani sadržaj i automatski prilagođava boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja, kao i SmartImage tehnologiji koja analizirajući prikazani sadržaj, optimizira kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike ili videa.

E2 serija monitora dolazi sa značajkama i za dobar gaming

Ova nova serija monitora pruža korisnicima i SmartImage Game Mode način rada koji uključuje jednostavno dostupan display na ekranu (OSD, on-screen display) fino podešen za igrače, a koji nudi više mogućnosti postavki. Na primjer, FPS (First person shooting) način rada poboljšava tamne pozadine u igrama, omogućujući tako da korisnik vidi skrivene predmete u tamnijim dijelovima, dok primjerice „Racing“ način rada prilagođava zaslon s najbržim vremenom odziva i visokom bojom, zajedno s prilagodbama slike.

Svaki od novih monitora pruža korisnicima neke posebne značajke za još bolje i glađe igranje. Npr., novi Philips 242E2FA i 272E2FA dolaze s vremenom odziva od 1 ms (MPRT – Motion Picture Response Time: intuitivniji način opisivanja vremena odziva, koje se izravno odnosi na trajanje između mutnih te čistih, oštrih slika), dok Philips 288E2A i 34E2AE monitori s druge strane osiguravaju fluidnu sliku bez kidanja pri gotovo bilo kojem frame rateu zahvaljujući AMD FreeSyncTM tehnologiji.

Značajke za bilo koju vrstu korisnika ali i za one ekološki osviještene

Nova E2 serija monitora dolazi s nizom tehnologija dizajniranim za poboljšanje korisničkog iskustva. EasyRead način rada osigurava doživljaj čitanja kao s papira, Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada osiguravaju udobnije gledanje bez zamora očiju. Ovi monitori uključuju i diskretnu EasySelect preklopnu tipku za brza i jednostavna podešavanja postavki monitora u izborniku ekrana, a uz sustav upravljanja kabelima korisnici će imati uredan radni prostor.

Neki modeli, poput Philips 288E2A i 345E2AE modela, također omogućuju dvostruko povezivanje i prikaz zahvaljujući MultiView opciji, omogućujući tako korisnicima istovremeno rad s više uređaja poput računala i prijenosnog računala, za složene multitaskinge.

Svi novi monitori su u potpunosti bez štetnih tvari poput olova i žive, sukladni su s RoHS standarom i uključuju 100 posto reciklirani materijal za pakiranje. Štoviše, certificirani su i za Energy Star 8.0 i TCO. Njihovo samo pakiranje u potpunosti se može reciklirati.

Dostupnost E2 serije monitora

Nova E2 linija dolazi sa sljedećim modelima:

  • Philips 242E2FA Full HD LCD monitor
  • Philips 272E2FA Full HD LCD monitor
  • Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD monitor
  • Philips 345E2AE UltraWide LCD monitor

Specifikacije i cijene u nastavku:

philips-e2-specs

Više o Philips monitorima možete doznati na Philips.hr >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!