Akcije i promocijeVijesti

Uz novi Samsung QLED televizor na poklon HBO GO

samsung-qled-hbo-go

Samsung Electronics je udružio snage s jednim od najpopularnijih servisa za streaming serija i filmova HBO GO, pripremivši korisnicima posebne pogodnosti. Svi koji od 1. svibnja do 30. lipnja odluče kupiti Samsung QLED televizore iz 2019. ili 2020. godine na poklon mogu dobiti od 6 do 12 mjeseci pristupa najboljim serijama i filmovima uz HBO GO. Također, poklon od 4 mjeseca uživanja u HBO GO-u moguće je ostvariti i prilikom kupnje jednog od uređaja Galaxy S20 serije i to u Samsung online trgovini.

Ova pogodnost osobito će se svidjeti svim obožavateljima zanimljivog sadržaja, ne samo kada je riječ o TV kanalima već i internet uslugama videa na zahtjev, među kojima je i popularni HBO GO. Tome doprinosi i činjenica da je gledanost televizije u Hrvatskoj u posljednje vrijeme u značajnom porastu. Konkretno, usporedba rezultata iz ožujka ove godine s istim razdobljem prošle godine pokazuje da je prosječno vrijeme gledanja po pojedincu na višoj razini, osobito u četvrtom tjednu ožujka, kada je zabilježen porast gledanosti od 48%.

Očekivano, što skuplji televizor kupite, to je duži period besplatnog korištenja:

*Vaučer za 12 mjeseci korištenja HBO GO uz kupljeni QLED 8K ili Q90/95.
*Vaučer za 9 mjeseci korištenja HBO GO uz kupljeni QLED Q80/85 ili Q70/75.
*Vaučer za 6 mjeseci korištenja HBO GO uz kupljeni QLED Q60/65.

Za korištenje vaučera, potrebno je registrirati svoju kupovinu u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa. Nakon aktivacije vaučera, korisniku samo preostaje uživanje u izboru više od 300 serija i 850 filmova dostupnih uz HBO GO.

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/hbo-go-promo/.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!