Vijesti

AOC od sad nudi VESA nosače i držači monitora

AOC AD110 dvojni nosač monitora s dva AOC I2790PQU modela: Optimalna fleksibilnost za bilo koji monitor u uredu ili kod kuće

AOC, poznati proizvođač monitora za poslovne korisnike i igrače, od sad u svojoj ponudi posjeduje i VESA nosače i držače monitora. U objavi koju smo dobili navedena su tri VESA nosača i dva stolna držača, maloprodajnih cijena od 219 kn pa do 589 kn. Novi proizvodi su namijenjeni specifično za odabrane AOC-ove monitore. Više detalja u priopćenju u nastavku.

S novim VESA nosačima, korisnici mogu montirati mini PC-eve izravno na monitor i time osloboditi prostor na stolu. Nosači su dostupni za monitore AOC-ove profesionalne P1 i 90 serije kao i za starije serije 70 i 60.

Za korisnike koji traže maksimalnu fleksibilnosti i ergonomska radna mjesta, AOC je razvio jednostrane ili dvojne držače monitora. Oba tipa omogućuju točno podešavanje položaja monitora i dolaze s odvojivim poklopcima u koje se mogu spremiti kabeli.

AOC-AD110D0-drzac-za-monitor--(3)

Jedan stolni držač monitora, AS110 podržava monitore veličine do 27 inča. Koristeći tri odvojena spoja, ovaj uređaj je iznimno fleksibilan. Visina monitora može se podesiti do 320 mm kako bi korisnici mogli koristiti monitor i dok stoje. Držač podržava široku mogućnost naginjanja (-45/+60 stupnjeva), zakretanja od -90 do 90 stupnjeva i okretanje za punih 360 stupnjeva, omogućujući tako postavljanje monitora u portretni, pejzažni ili bilo koji položaj između.

AOC-AD110D0-drzac-za-monitor--(2)

Dvostruki držač AD110 s druge strane idealno je rješenje za postavku više monitora i dizajniran je da nosi dva monitora veličina od 12 do 27 inča težine 2 do 9 kg. AD110 može se podesiti po visini do 230 mm i razvući naprijed ili unazad od 100 do 520 mm. Ovaj držač također ima široki raspon naginjanja od – 65 do 90 stupnjeva, naginjanje do 180 stupnjeva te okretanje za 360 stupnjeva.

Ovi fleksibilni držači monitora mogu poslužiti u raznim slučajevima, npr. urednicima časopisa ili novina kada žele zakrenuti svoj monitor u portretni položaj kako bi vidjeli kako će izgledati njihov tekst u print verziji.

Za povećanu ergonomiju i bolje držanje, ovi držači monitora zahvaljujući ugrađenim plinskim oprugama se bez napora mogu namjestiti u bilo koji zamisliv položaj tako da se monitor uvijek može podići na razinu očiju. U zajedničkom radnom okruženju svaki korisnik može jednostavno prilagoditi dubinu, visinu ili nagib monitora njihovim individualnim željama. Također, korisnici mogu okretati monitor tako da susjedni kolega može vidjeti i sadržaj zaslona.

Preporučene maloprodajne cijene za navedene VESA nosače i držače monitora su:

  • AS110D0 – 589,00 kuna
  • AD110D0 – 359,00 kuna
  • VESA60 – 219,00 kuna
  • VESA75 – 219,00 kuna
  • VESA-P1 – 219,00 kuna

Više o AOC nosačima i monitorima možete doznati na službenoj stranici >>

Našu nedavnu recenziju AOC G2868PQU 28-inčnog UHD HDR gaming monitora možete pronaći ovdje >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!