Home » Vijesti » 3D » LG predstavlja 3D World, premium 3D uslugu sljedeće generacije

LG predstavlja 3D World, premium 3D uslugu sljedeće generacije

LG-3D-World

Korejski div potrošačke elektronike LG objavio je 3D World, premium uslugu dostupnu za korisnike LG CINEMA 3D pametnih televizora u skoro 70 zemalja. Ova usluga daje pristup sve široj selekciji kvalitetnog 3D sadržaja preko “kartice” u glavnom izborniku (Home Dashboard).

3D World donosi kupcima pretraživanje 3D sadržaja unutar brojnih kategorija – zabava, sport, dokumentarci, dječji programi i lifestyle. Naravno, LG planira ostvariti brojne suradnje s globalnim pružateljima 3D sadržaja i time dati pristup najtraženijim sadržajima svojim kupcima.

3D World je moguće preuzeti kao aplikaciju kod vlasnika CINEMA 3D pametnih televizora proizvedenih u 2011., dok vlasnici modela iz 2012. imaju ovu uslugu u obliku kartice u glavnom izborniku.

Izvor: Akihabara

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*