Home » Vijesti » Akcije i promocije » 5 godina jamstva na LG i Samsung televizore

5 godina jamstva na LG i Samsung televizore

Razlog više za kupovinu LG i Samsung televizora – obje kompanije su odlučile ponuditi produljeno jamstvo na svoje ovogodišnje televizore. Više detalja u nastavku.

LG promocija

U periodu od 1.11.2018. pa do 15.01.2019. omogućena je posebna prednost za UHD te OLED lineup 2018 kako slijedi:

  • 5 godina sigurnosti za sve UHD i OLED modele 2018

Za ostvarivanje ove prednosti potrebno je izvršiti registraciju na LG stranici https://www.lgemk-promotions.com/oled-uhd-5godina-sigurnosti-2018-zima/ u roku 30 dana od dana kupovine.

Dodatne informacije na linku.

Samsung promocija

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. 

Do kraja 2018. godine svi korisnici modela UHD i QLED TV prijemnika N serije iz 2018. godine dobivaju dodatno petogodišnje jamstvo. Također, korisnike će zasigurno razveseliti i 10-godišnje „no burn-in“ jamstvo QLED TV prijemnika u slučaju burn-in efekta na zaslonima TV prijemnika.

Kako bi ostvarili pravo na produženo petogodišnje jamstvo, korisnici svoju kupnju moraju registrirati na internetskoj stranici www.samsung5godinajamstva.hr na kojoj se nalazi i lista uređaja koji su obuhvaćeni ovom promocijom. Za sve informacije korisnici također mogu kontaktirati Samsung korisnički centar na broj telefona 072 726 786.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef.posjetiti>> http://www.WebJob33.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*