4K Ultra HD8K Ultra HDAudio-video uređajiPanasonicVijesti

Panasonicova trideseta godišnjica inovativnih rješenja za Olimpijske igre

Panasonicova-inovativna-rjesenja-za-Olimpijske-igre

Kompanija Panasonic – koja je sponzor 23. Zimskih olimpijskih igara (Olympic Winter Games PyeongChang 2018) i 23. Zimskih paraolimpijskih igara (PyeongChang 2018 Paralympic Winter Games) koje će se održati u južnokorejskom gradu Pyeongchangu danas je objavila kako pokreće cijeli niz marketinških aktivnosti u kategoriji sponzorstva. Putem tih aktivnosti, Panasonic se nada kako će ljudima približiti veličanstvo i uzbudljivost sporta te dodatno pomoći razvitku olimpijskog i paraolimpijskog pokreta.

Na ovogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama Hrvatsku će predstavljati čak 20 hrvatskih olimpijaca i olimpijki u četiri sporta. To je nakon Torina 2006. godine, najveći broj hrvatskih sportašica i sportaša na jednim ZOI, a sportovi u kojima će se natjecati su alpsko skijanje (desetero sportašica i sportaša), bob (pet sportaša), skijaško trčanje (četvero sportaša i sportašica) i sanjkanje (jedna sportašica).

Panasonic će osigurati pet PT-RQ32K projektora iznimne svjetline s 4K podrškom 8K dvorani koja će biti smještena u IBC-u (International Broadcasting Center) u Pyeongchangu kojeg će podići OBS (Olympic Broadcasting Services) i NHK (Japan Broadcasting Corporation) i koji će imati podršku za 8K format (8K nudi četiri puta veću rezoluciju od 4K).  Putem izlaganja 8K i HDR formata u toj dvorani – riječ o je iznimno preciznoj i kvalitetnoj vrsti slike iduće generacija – Panasonic će pomoći u pripremi novih načina gledanja sportskih manifestacija koji će do punog izražaja doći na budućim natjecanjima kao što su Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

S vjerom u ideale olimpijskog i paraolimpijskog pokreta, u Panasonicovom Tokio Centru održat će se niz promotivnih aktivnosti. Izložbeni prostor na prvom katu korisnicima donosi interaktivne sadržaje koji se tiču tri teme – sporta, kulture i obrazovanja. Također, isti prostor pokriva i niz aktivnosti u NEXT2 Communications sekciji u kojoj će moći uživati veliki broj posjetitelje, uključujući djecu i mlade koji predstavljaju iduću generaciju. Panasonic planira podržati pokrete s Ariake, glavne lokacije Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

Osim ovih aktivnosti, u Panasonicovom Tokio Centru održat će se posebna izložba tijekom trajanja Zimskih olimpijskih igara u PyeongChangu 2018. godine u suradnji Međunarodnim olimpijskim odborom. Nova sekcija za izlaganje i predstavljanje važnog sadržaja povezanog sa ZOI 2018. godine bit će napravljena na prvom katu te će posjetiocima omogućiti doživljaj uzbuđenja natjecanja putem video-zapisa i ostalih vrsta medijskog sadržaja.

Tijekom tri dana, od 22. do 24 veljače, Panasonic će organizirati različita događanja u suradnji s Tokyo 2020 Live Siteom za koji su zaslužni grad Tokio i Organizacijski odbor Tokija za Olimpijske i Paraolimpijske igre. Događaji će biti održani na lokaciji Symbol Promenade Park u Ariakeu kako bi se dodatno naglasilo uzbuđenje koje će okruživati ZOI 2018. godine u PyeongChangu i kako bi se dala dodatna podrška olimpijskom pokretu.

Panasonicova prošla sponzorstva bit će predstavljena na službenoj Facebook stranici kompanije posvećenoj Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama. Tijekom igara Panasonic će koristiti te kanale kako bi javnost obavijestio od aktivnostima s terena, odnosno kako bi sa svijetom podijelio strast i uzbuđenje Zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara u PyeongChangu 2018. godine.

Tvrtki Panasonic bila je čast tijekom proteklih 30 godina sudjelovati na najvećem sportskom događaju. Panasonic nudi svoje inovacije dijeleći svakodnevno s fanovima diljem svijeta strast i entuzijazam za Olimpijske igre.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!