Sajmovi elektronikeVijesti

Najavljen CET.EX Zagreb 2017

cetex2017

Od 27. do 29. listopada na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonima 7 i 7a, održat će se CET.EX Zagreb 2017 – prvi sajam i konferencija potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za tržište Jugoistočne Europe.

Ovogodišnji izlagači predstavit će nove proizvode u tehnološkim kategorijama uključujući pametne kuće, IoT (Internet of Things), povezive aute, audio i video visoke rezolucije, pametne telefone, virtualnu stvarnost, digitalno zdravlje i fitnes, 3D printanje, dronove, robotiku, miješanu stvarnost IoT-a, pametne zgrade u pametnim gradovima, IDS (Interactive Digital Signage), start-upove i drugo.

Organizator sajma je Andrija Ćurković, urednik multimagazina “hifimedia” i organizator “Zagreb Audio Video Showa“. Kako se navodi u prioćenju, Andrija je pokrenuo novi projekt koji bi trebao pozicionirati grad Zagreb na tehnološku mapu Europe.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u organizaciji, vjerujemo da će CET.EX biti vrijedno posjetiti, te na jednom mjestu uz druženje i zabavu pogledati novosti potrošačke industrije.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!