Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Novi Philips 242BT monitor s ekranom osjetljivim na dodir

Novi Philips 242BT monitor s ekranom osjetljivim na dodir

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje novog Philips 24-inčnog (61 cm) LCD monitora sa SmoothTouch tehnologijom (23.9 inča / 60.5 cm dijagonale). Pod oznakom 242BT, ovaj 16:9 touch screen monitor nudi korisnicima svu raskoš poboljšane Full HD razlučivosti i opremljen je robusnim tehnologijama poput IP54 zaštitom od prašine i vode te projektivnom kapacitivnom tehnologijom za 10 dodirnih točaka koja pruža prirodan i brz odgovor na dodir ekrana. Povezivanje bez poteškoća, tehnologije za zaštitu očiju i fleksibilno zglobno postolje čine ovaj monitor idealnim odabirom za profesionalne korisnike koji rade u različitim sektorima kao što su maloprodaja, prodajna mjesta ili mjesta za informiranje, hoteli, trgovine, restorani i obrazovne ustanove. Novi Philips 242B9T bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.773,75 kuna (PDV uključen). Više u priopćenju u nastavku.

Fleksibilnost na svakom koraku

Philips 242B9T Touch monitor dolazi sa sjajnim interaktivnim SmoothTouch ekranom dizajniranim da pruži prirodnu i intuitivnu interakciju za različite uvjete korištenja. Projektivna kapacitivna tehnologija za 10 dodirnih točaka omogućuje tipkanje sa svih 10 prstiju te omogućuje korisnicima da ne trebaju koristiti dodatnu tipkovnicu, a ugrađena touch olovka pruža dodatnu prednost kada je korisnicima potrebna veća preciznost. Od aplikacija koje rade na dodir pa sve do zahtjevnijih profesionalnih projekata ili uzbudljivih video igara, ovaj monitor objedinjuje udobnost korištenja i produktivnost.

Idealan za današnje korisnike koji traže fleksibilnost, novi Philips monitor opremljen je zaslonom bez odsjaja, SmartStand postoljem u obliku slova Z te naprednom IP54 zaštitom od prašine i vode što ga čini dovoljno čvrstim da se koristi bilo gdje i pritom osigura korisnicima uvijek optimalnu udobnost korištenja.

Poseban užitak gledanja

Opremljen poboljšanom Full HD 1920 x 1080 razlučivosti, Philips 242B9T pruža iznimne detalje, boje i oštrinu slike što u današnjim uvjetima korisnici žele i očekuju od monitora. Dodatno poboljšanu kvalitetu svakog doživljaja gledanja osigurava SmartContrast tehnologija koja automatski prilagođava boje i pozadinsko osvjetljenje za isporuku bogatih tamnih i svijetlih nijansi, jamčeći vrhunske slike i videozapise.

Kako bi korisnici u potpunosti uživali u sadržaju zaslužan je 24 inčni zaslon te bogate značajke poput Flicker-Free tehnologije, LowBlue i EasyRead načina rada i još mnoge druge.

Jednostavnost korištenja

Svaka značajka novog Philips monitora dizajnirana je da pruži konstantu udobnost korištenja. Kada je riječ o mogućnostima povezivanja, ovaj monitor donosi maksimalnu praktičnost zahvaljujući raznim značajkama koje dodatno olakšavaju rad i aktivnosti korisnika. Opcije povezivanja uključuju HDMI 1.4, DVI-D, VGA i DisplayPort 1.2 ulaze kao i dva USB 3.1 ulaza.

Više o Philipsovim monitora saznajte ovdje.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Philips-243B1-header

Philips 243B1 – novi “eco-friendly” 24″ Full HD monitor

Ako ste u potrazi za modernim monitorom za uobičajeno korištenje, obratite pažnju na Philips 243B1 ...

Novi Philips Moda monitor Quad HD rezolucije s nagrađivanim dizajnom

Pod sloganom “jednostavnost koja se ističe”, MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner ...