Home » Vijesti » Akcije i promocije » Logitech K400 Plus tipkovnica uz svaki Philips Smart TV

Logitech K400 Plus tipkovnica uz svaki Philips Smart TV

philips-65pus7601-front

Od danas pa do 18. lipnja u tijeku je promotivna akcija koja će vam omogućiti da najbolje iskoristite potencijal Philipsovih Smart televizora. Naime, uz svaki kupljeni Philips Smart TV na poklon ćete dobiti Logitechovu K400 Plus tipkovnicu s touchpadom, nasljednicu iznimno popularnog K400 modela.

K400 Plus je bežična tipkovnica specifično dizajnirana za upotrebu u dnevnom boravku, a možete ju povezati i na računalo i koristiti kao i svaku drugu. Touchpad će bitno olakšati korištenje internet pretraživača, tako da surfanje na velikom ekranu televizora neće biti onako zamorno kao što je to obično slučaj samo uz daljinski upravljač. Ljubiteljima YouTubea će se svidjeti brzo pretraživanje i kretanje po aplikaciji.

K400_White_Logitech

Tipkovnica ima i dodatne multimedijalne tipke za pozivanje glavnog izbornika ili upravljanje reprodukcijom, tako da nećete trebati posezati za daljinskim upravljačem. K400 smo isprobali na Philipsovom 65PUS7601 televizoru koji je temeljen na Android TV platformi i ima daljinski upravljač s integriranom tipkovnicom. Unatoč naprednom daljinskom upravljaču, puno nam je bilo draže tipkati na Logitechovoj tipkovnici jer su tipke normalne veličine i standardnog rasporeda. Integracija lijeve tipke miša nadohvat palca lijeve ruke također bitno olakšava korištenje.

philips-logitech-promocija

Više na Philips.hr >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

zg-avshow-2016

Najava: Zagreb Audio Video Show 2016.

Od 21. do 23. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton održati će se 22. Zagreb AV Show ...

Najnoviji Philips monitor s pop up web kamerom

IFA 2016: Philips predstavlja najveći zakrivljeni 4K monitor

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, na ovogodišnjem najvećem sajmu ...