Audio-video uređajiVijesti

Swarovski kristalima optočen novi LG 47LB90FD LCD HDTV

LG nastavlja seriju ekstravagantnih TV prijemnika, te nakon Xcanvas linije i poznatog Scarlett Edition modela, na tržište izbacuje skupocjeniji i posebniji model – LCD ekran s pravim Swarovski kristalima u podnožju zaslona.

Model serije Canvas Crystal X HDTV je zapravo 47″ 1080p ekran i to su svi tehnički podaci koji su trenutno dostupni na internetu. No, tko još misli o kontrastu, svjetlini, broju HDMI priključaka i ostalim tehnikalijama kada se kristali sjaje :). Vjerujemo da će ljepše polovice čim vide kristale htjeti jedan takav model, a na vama će samo biti da iskeširate 3,204 am. dolara, koliko iznosi najavljena cijena ove ljepotice.

Ipak, ovaj zaslon će biti dostupan samo u ograničenoj količini, a još nije najavljen za tržište van korejskih granica.

Izvor: CNET

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!