Audio-video uređajiVijesti

Swarovski kristalima optočen novi LG 47LB90FD LCD HDTV

LG nastavlja seriju ekstravagantnih TV prijemnika, te nakon Xcanvas linije i poznatog Scarlett Edition modela, na tržište izbacuje skupocjeniji i posebniji model – LCD ekran s pravim Swarovski kristalima u podnožju zaslona.

Model serije Canvas Crystal X HDTV je zapravo 47″ 1080p ekran i to su svi tehnički podaci koji su trenutno dostupni na internetu. No, tko još misli o kontrastu, svjetlini, broju HDMI priključaka i ostalim tehnikalijama kada se kristali sjaje :). Vjerujemo da će ljepše polovice čim vide kristale htjeti jedan takav model, a na vama će samo biti da iskeširate 3,204 am. dolara, koliko iznosi najavljena cijena ove ljepotice.

Ipak, ovaj zaslon će biti dostupan samo u ograničenoj količini, a još nije najavljen za tržište van korejskih granica.

Izvor: CNET

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!