3D4K Ultra HDPhilipsVijesti

Philips pripremio inovaciju koja prelazi granice standardnih televizora

Philips-DesignLine

Philips je danas u zagrebačkom Matisu predstavio liniju televizora za 2013. Najnoviji predstavnici linija 5000, 6000, 7000 i 8000, ali i najnoviji DesignLine 3D Smart LED TV prijamnik oduševili su svojom privlačnošću, inovativnošću i vrhunskim značajkama.

Philips-serija-televizora

Zvijezda predstavljanja bio je DesignLine 3D Smart LED TV prijamnik dostupan u dijagonalama 46 i 55 inča koji će zahvaljujući inovativnom dizajnu, izvrsnom kvalitetom prikaza, velikim mogućnostima povezivanja i drugim naprednim tehnologijama zasigurno postati centar za zabavu u svakom domu.

DesignLine 3D Smart TV

DesignLine

„Ova godina je za Philips, odnosno TP Vision godina Ambilighta. Izrazito sam zadovoljan da su kupci prepoznali prednosti Ambilight tehnologije koja je, osim u DesignLine, ugrađena u sve uređaje koje danas predstavljamo. Ambilight je jedinstvena Philipsova tehnologija koja povećava ekran tako što sa zadnje strane projicira svjetlosni sjaj na zid oko njegovog okvira. Funkcija Ambilight boju i svjetlinu automatski prilagođava slici na ekranu. Boja i svjetlost je zbog funkcije prilagođavanja na zidu uvijek savršena, bez obzira na boju zida. Rezultat je opušteno gledanje, bez napetosti u očima“, pojasnio je Nikola Radman-Livaja, voditelj TP Vision predstavništva u Hrvatskoj i BiH.

„Inovativni dizajn ploče od sloja stakla na DesignLine-u promijenit će način na koji gledate na televizore, kao i izgled samih televizora. Meki uzorak pretače se staklenom površinom prelazeći od tamnih ka svijetlim nijansama, naglašavajući dojam da televizor lebdi u zraku. Nagnite ga uza zid u prostranom studiju, postavite među antikne predmete u kući na imanju ili ga objesite među umjetninama u galeriji – izgledat će prirodno gdje god da se smjesti“, izjavio je Damir Smajić, voditelj kupaca kompanije TP Vision za tržište BiH.

Kad je riječ o montaži, Philips je osmislio rubni štitnik koji se postavlja između staklene ploče televizora i vašeg poda,za interijere s tvrdim podovima. Rješenje za montažu na zid je nosač Simply Straight tvrtke Philips koji ne zahtjeva precizno mjerenje prilikom postavljanja televizora na zid jer nosač omogućava ravno postavljanje svaki put.

Zahvaljujući Ambilight XL tehnologiji tvrtke Philips zaslon izgleda mnogo šire, jer se izuzetno široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Boja se automatski prilagođava slici na televizoru. Pomoću funkcije prilagodbe zidu, svjetlosti bit će savršeno usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje je boje zid.

DesignLine-TV

Za dodatno poboljšanje slike, Philipsov DesignLine TV koristi Perfect Pixel HD tehnologiju. Cilj je pružanje najnaprednije slike bez titranja uz nenadmašnu oštrinu i jasnoću. Svaki piksel koji čini sliku unaprijeđen je kako bi bio bolje usklađen s okolnim pikselima.

Philips je osmislio PMR – standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

LCD pruža čisti i jasan zvuk iz skrivenih zvučnika koji su potpuno uklopljeni u elegantni, tanki dizajn. 3D wOOx i HD Stereo tehnologija omogućava savršeno jasan i čisti zvuk snage 30 vata  (2x15W ).

Povezivanje s ostalim uređajima i upravljanje različitim zabavnim sadržajima vrlo je jednostavno zahvaljujući velikim mogužnostima povezivanja –  USB (4), HDMI (4), komponentni (YpbPr) ulaz, SCART ulaz (RGB/CVBS) te integriranoj bežićnoj Wi-Fi 11n vezi s  Wi-Fi Miracast certifikatom.

Philipsov novi DesignLine može se kupiti u po maloprodajnoj cijeni od 14.999 kuna za 46-inčni model, odnosno 21.999 kuna za 55-inčni model.

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!